50 levelim ve yaklaşık 1.5 milyon param var. Special cargo yapıyorum herhangi bir uçan aracım olmadığı için çok sıkıcı gelmeye başladı. Gece kulübü ya da motor kulübü düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz?
VIP workleri yapabilirsin iyi para kazandırıyor. Ayrıca motor kulubünden de iyi para kazanabilirsin görevleri de zevkli 1.5 milyon paranı biraz daha arttırıp bunker facility warehouse gibi heist yapip para kazanabilecegin isletmeleri satin al.
50 levelim ve yaklaşık 1.5 milyon param var. Special cargo yapıyorum herhangi bir uçan aracım olmadığı için çok sıkıcı gelmeye başladı. Gece kulübü ya da motor kulübü düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz?
Hileler var hocam sadece para basmıştım araba almak istiyorsun 1.5m minimum
2 3 saatim gidiyor bir araba için.
Ayrıca banlanmadım.
Rockstar mükemmel hile koruması yaptığı için.
Hileler var hocam sadece para basmıştım araba almak istiyorsun 1.5m minimum.
2 3 saatim gidiyor bir araba için.
Ayrıca banlanmadım.
Rockstar mükemmel hile koruması yaptığı için.
Night clup yapacağım galiba mekan ve kamyon hariç başka bir şey almama gerek var mı teslimat için?
Eskiden hile yapanlar banlanmıyordu keşke zamanında yapsaydım.
Night Club yapacağım galiba mekan ve kamyon hariç başka bir şey almama gerek var mı teslimat için?
Eskiden hile yapanlar banlanmıyordu keşke zamanında yapsaydım.