Çözüldü GTA Online'da Kamera Kullanıcı Modunda Başlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ne zaman Online'a girsem FPS kamerasında başlıyor. Yabancı forumlara baktım, çözümünü bulamadım. Çözümü nedir?

Çözüm
Singleplayer modundaki Save'iniz FPS de kalmış olabilir. Singleplayerdaki kamera açısı hangisindeyse Online da o kamera açısında başlıyor.
Hocam lütfen bu mesajı aşağılayıcı bir yorum olarak algılamayın. Sadece merakımdan sormak istiyorum. Kamera değiştirmek zor değil diye biliyorum.

Hocam lütfen bu mesajı aşağılayıcı bir yorum olarak algılamayın. Sadece merakımdan sormak istiyorum. Kamera değiştirmek zor değil diye biliyorum.

Estağfurullah hocam sıkıntı yok değiştirmesi zor değil de alışamadım bir türlü ondan çözümünü arıyorum bende teşekkür ederim yine de yorumun için.
Singleplayer modundaki Save'iniz FPS de kalmış olabilir. Singleplayerdaki kamera açısı hangisindeyse Online da o kamera açısında başlıyor.
Teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…