G gokmen.82 Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 Merhaba dün sorunsuz oynuyordum. Bir sıkıntı yoktu fakat kaç kez çık gir yaptım olmadı. Ekran pixelli kalıyor. Ve sonrasında bunu diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2025
Merhaba dün sorunsuz oynuyordum. Bir sıkıntı yoktu fakat kaç kez çık gir yaptım olmadı. Ekran pixelli kalıyor. Ve sonrasında bunu diyor.
E ekrem19 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #2 gokmen.82 dedi: Merhaba dün sorunsuz oynuyordum. Bir sıkıntı yoktu fakat kaç kez çık gir yaptım olmadı. Ekran pixelli kalıyor. Eki Görüntüle 2421297 Ve sonrasında bunu diyor. Eki Görüntüle 2421298 Genişletmek için tıkla... Hocam uyarıda AFK kaldığınız için story moduna atıldığınız yazılıyor, PC'yi yeniden başlatın oyun dosyalarını doğrulayın ve tekrar deneyin hocam. Artı 0 Eksi
gokmen.82 dedi: Merhaba dün sorunsuz oynuyordum. Bir sıkıntı yoktu fakat kaç kez çık gir yaptım olmadı. Ekran pixelli kalıyor. Eki Görüntüle 2421297 Ve sonrasında bunu diyor. Eki Görüntüle 2421298 Genişletmek için tıkla... Hocam uyarıda AFK kaldığınız için story moduna atıldığınız yazılıyor, PC'yi yeniden başlatın oyun dosyalarını doğrulayın ve tekrar deneyin hocam.