MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 891 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 18 Ocak 2021 #1 GTA Online'da karakterimi yeniden oluşturmak ve mevcut karakterimi silmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
GTA Online'da karakterimi yeniden oluşturmak ve mevcut karakterimi silmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 18 Ocak 2021 #2 Yapamazsınız. 2. Karakteri oluşturabilirsiniz ama. Artı 0 Eksi
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 18 Ocak 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki bu videodaki yönergeleri yaparsanız işe yarar. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki bu videodaki yönergeleri yaparsanız işe yarar.
KS KS MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 891 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 18 Ocak 2021 #4 Peki karakterimin tipini ve ismini değiştirebilirmiyim? feahleinda_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki bu videodaki yönergeleri yaparsanız işe yarar. Genişletmek için tıkla... Çooooook teşekkürler. Sonunda karakterimi sildim. Artık yeni karakter oluşturabilirim. Artı 0 Eksi
Peki karakterimin tipini ve ismini değiştirebilirmiyim? feahleinda_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki bu videodaki yönergeleri yaparsanız işe yarar. Genişletmek için tıkla... Çooooook teşekkürler. Sonunda karakterimi sildim. Artık yeni karakter oluşturabilirim.
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 10 18 Ocak 2021 #5 Karakteri sildiğimizde level duruyor mu ? Artı 0 Eksi
KS KS MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 891 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 18 Ocak 2021 #6 Hocam ben daha yeni başladım GTA Online'a. Karakterimin tipini ve ismini beğenmedim. Bu yüzden tekrar oluşturmak istedim. Bu arada karakteri silmeden ismini değiştirebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Hocam ben daha yeni başladım GTA Online'a. Karakterimin tipini ve ismini beğenmedim. Bu yüzden tekrar oluşturmak istedim. Bu arada karakteri silmeden ismini değiştirebiliyorsunuz.