GTA Online'da nasıl hızlı para kasılır?

mertkaradag

Hectopat
Başlıkta görüldüğü gibi. Siz GTA Online'da ne kadar para kastınız ve nasıl kastınız?

Amazon Prime al 8TL zaten. Sana 800TL değerinde şey veriyor oyunlar, içerikler v.s
Oradan GTA5 için de içerik var hesabına para geliyor baya.

Amazon Prime'a üye olup para alabilirsin her ay ve oyun içindeki heist görevlerini yapabilirsin (Cayo Perico özellikle)

Klasik, araç çalıp satma görevleri gayet eğlenceli ve iyi para getiriyor.

Hile yap 1 yıl oldu ban yemedim 1 milyar dolar yapmıştım ve arkadaşlarımda yaptı onlarda yemedi.

Hilede çok uzun süre geçince ban yememe diye bir şey yok ben de yapmıştım 1 yıl sonra falan yedim hile yaptıktan 4 5 yıl sonra banlanan bile var.

Şahsen hiç hile yapmadım. Cayo Perico yapıp kasıyorum para. Tek başınıza yapılıyor zaten. 1 saat gibi sürede Prep'ler ve soygunu yapıyorsunuz. 1.5 Milyon civarı para alıyorsunuz.

Şahsen hiç hile yapmadım. Cayo perico yapıp kasıyorum para. Tek başınıza yapılıyor zaten. 1 saat gibi sürede Prep'ler ve soygunu yapıyorsunuz. 1.5 milyon civarı para alıyorsunuz.

Ben o asansördeki parmak izini hiç beceremiyorum nedense.

Şahsen hiç hile yapmadım. Cayo Perico yapıp kasıyorum para. Tek başınıza yapılıyor zaten. 1 saat gibi sürede Prep'ler ve soygunu yapıyorsunuz. 1.5 Milyon civarı para alıyorsunuz.
Nasıl yapabilirim? Hangi Heist görevinde geliyor? Ya da bir yerden benim mi seçmem gerekiyor?

gta online da para kasma taktiği olarak lütfen hile kullanmayın banlanma ihtimali çok yüksek 1-2 yıl bile sürse yinede yersiniz bana sorarsanız bazı görevlerde veya eventlerde çok veriyor youtubedan bakıp öğrenebilirsiniz ve ben gta online oynarken bana her gün 100k para verirdi o kaldırıldımı bilmiyorum ama dediklerimi yaparsanız belki işinize yarıyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…