GTA Online'da nasıl hizli para ve XP kasılır?

GTA V Online'a yeni başladım olsa olsa bir 10 levelim falan vardır. Nasıl hızlı para ve XP kasabilirim?

XP konusunda hile yaptım ona bir şey diyemem ama. Para için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu görevleri yaptıktan sonra kosatka için para biriktirmeye başla DC sunucularında çekilişlere katıl başka insanların heistlerine gir vs. 2.1 m topladıktan sonra kosatka alıp cayo perico yapmaya başlıyorsun ondan sonra senden kralı yok.

XP konusunda hile yaptım ona bir şey diyemem ama. Para için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu görevleri yaptıktan sonra kosatka için para biriktirmeye başla DC sunucularında çekilişlere katıl başka insanların heistlerine gir vs. 2.1 m topladıktan sonra kosatka alıp cayo perico yapmaya başlıyorsun ondan sonra senden kralı yok.

Hile yapıp nasıl ban yemiyorsunuz. Her konuya girdiğimde biri parayı hileyle veya XP'yi hileyle aldım diyor ama kimse ban yememiş sebebi ne bunun?

Hile yapıp nasıl ban yemiyorsunuz. Her konuya girdiğimde biri parayı hileyle veya XP'yi hileyle aldım diyor ama kimse ban yememiş sebebi ne bunun?
şöyle hocam tekte çok seviye atlarsanız oyun bunu anlar fakat beni bir arkadaş üzerime oyunda toplayabildiğin bir oyuncak figürü var onlardan yağdırıp 109 seviyelere çıkarmıştı herhangi bir sıkıntı yaşamadım. yani kısaca report yemediğiniz veya oyunun kuralları acayip bozmadığınız sürece yemezsiniz . he şöyle birşeyde var zamanında cayo yaparken interneti tam çıkışta kesip setupları geçiyordum bunu oyun algıladı kısa zamanda hem çok cayo yapıyordum hemde çok para alıyordum anlaşılınca 30 gün hem ban yedim hem hesap sıfırlandı birazda şans işi

Şöyle hocam tekte çok seviye atlarsanız oyun bunu anlar fakat beni bir arkadaş üzerime oyunda toplayabildiğin bir oyuncak figürü var onlardan yağdırıp 109 seviyelere çıkarmıştı herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yani kısaca report yemediğiniz veya oyunun kuralları acayip bozmadığınız sürece yemezsiniz. He şöyle bir şeyde var zamanında cayo yaparken interneti tam çıkışta kesip setupları geçiyordum bunu oyun algıladı kısa zamanda hem çok cayo yapıyordum hem de çok para alıyordum anlaşılınca 30 gün hem ban yedim hem hesap sıfırlandı biraz da şans işi.

Risk almak istemiyorum ama diğer tarafı cok uzun ve arkadaş olmadığı için sıkıcı.

Para için hilesiz olarak sürekli cayo perico yapıyordum tekrarlama glitchi ile. Hile ile yaparım derseniz sokaktan araba çalıp satarken arabanın fiyatını cheat engine ile değiştirip satarsanız ban yeme riskiniz daha az oluyordu. Hem XP için hem de para için cheat engine kullandım ban falan yemedim.

Risk almak istemiyorum ama diğer tarafı cok uzun ve arkadaş olmadığı için sıkıcı.

Orası öyle hocam ben (reklam olacağını düşünmüyorum) alejandronun Discord sunucusunda oyun arkadaşı bulabilmiştim hem yardımcı oluyolrar hem deli gibi eğleniyorduk oraya gidip oyun arkadaşı arayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı