GTA Online'da nasıl para daha fazla kazanılabilir?

berat bilen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hocam simdi GTA Online oynamaya biraz gec başladım. Oyundan gelen ilk parayla kosatka aldim ve cogu kez cayo perice heist yaptim, yapmaya devam ediyorum. Tek basimayim ve alabildigim Max para 1.5 milyon civari. Sanirsam en buyuk soygunlardan baska para kazanma yontemi bilmiyorum ve bazi insanlara baktigimda 50-100-150 milyon civarinda paralari oluyor. Nasıl olabiliyor boyle bir şey, bir yontemi falan mi var? Yardimci olursaniz sevinirim. Cunku soygunla olacak is degil bu miktarlar.

Hocam simdi GTA Online oynamaya biraz gec başladım. Oyundan gelen ilk parayla kosatka aldim ve cogu kez cayo perice heist yaptim, yapmaya devam ediyorum. Tek basimayim ve alabildigim Max para 1.5 milyon civari. Sanirsam en buyuk soygunlardan baska para kazanma yontemi bilmiyorum ve bazi insanlara baktigimda 50-100-150 milyon civarinda paralari oluyor. Nasıl olabiliyor boyle bir şey, bir yontemi falan mi var? Yardimci olursaniz sevinirim. Cunku soygunla olacak is degil bu miktarlar.
Hile yaparak.

para satin alsam ban yer miyim mesela 50 milyon 20 tl ye veriyorlar ban sorunu olmaz diye 50 milyon gayet yeterli okur oyunun zevkini de pek bozmak istemiyorum
itemsatış dan alabilirsin satışını yapan güvenilir mağazalar var, ban yiyeceğini sanmıyorum.10TL gibi uygun fiyatlara satılıyor zaten. Ben de daha önce almıştım hala ban yemedim.

para satin alsam ban yer miyim mesela 50 milyon 20 tl ye veriyorlar ban sorunu olmaz diye 50 milyon gayet yeterli olur oyunun zevkini de pek bozmak istemiyorum
aldigin kisiye ve kullandigi yonteme gore degisir ban yeme ihtimali hep var zaten alirken onu da dusun
50 milyonun yeterli olacagini dusunmuyorum birkac araba alip modifiye etsen bitiyo zaten 50m, eger 50 milyondan fazla alicaksan aldigin adama soyle gunde 50 milyondan fazla basmasin yoksa ban yeme riski artar

Merhaba, uzun zaman once cayo pericoda bir glitch var surekli onu yaparsın ve para kasarsın, yani sadece son gorevi yapyırsunuz ve surekli orada para kasarsınız, normalde son gorevini 5 dakkikada bitirirsiniz veya Max 10 biz arkadasımla dunya rekoru kırma kistedik o zaman 2.26 herhalde.
Bir arkadasınız bulursanız daha rıaht yaparsınız, YouTube'da videoları vardır, ofline cıkılır tam para alırken ve paranız gelir fakat son gorev yapılmamış gozukur. Eğer bunu patch yapmışlarsa şansınıza :)
Biz arkadaşımızla böyle kastık 500M Plus butun arabaları almıştık zamanında neredeyse 2 yıl girmiyorum GTA Online.
Saygılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı