GTA Online'da nasıl para kazanılabilir?

Baydar2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming F15-RTX 3050 Intel İ5 11 Nesil-16 GB Ram-512 GB SSD-Hyperx Quadcast Mikrofon-Rampage Pulsar Kulaklık-Gamepower Saber RGB Klavye-Rampage Drop M3 Mause-Rampage Prote Laptop Fanı-Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Meslek
Eğitmen
GTA 5 Online oynamaya başladım, oynayamaz hale geldim. Kimisi uçan araba, kimisi uçan motor, kimisinde zırhlı tank falan filan derken para lazım ancak bu böyle görev yapmayla olmaz, bu işin illaki bir yolu vardır diye düşünüyorum. İtemsatış gibi platformlarda 30 dakikada 100M para, 100 seviye gibi ilanlar var güvenemedim ama bu adam bunu yapabiliyorsa demek ki bir yolu var. Bilen birileri varsa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sadece para kasacaksan hile ismi verebilirim amma diger oyuncuların oyun zevkini çalacaksan hiç girme heist yap kral.

Hile kullanmak inanılmaz derecede basit. Oyunu yüklemekten daha basit hile. Resmen mod indirir gibi hile kullanabiliyorsun. Online da emek kullanan pek az kişi var. Tavsiyem kullanın. Normalde ben de hileye karşıyım ama Rockstar'ın umurunda değilse biz neden önemseyelim. Bunlar dışında rehber izleyip heist yapabilirsin. Ama hızlı gelişme hilesiz zor.

Hilesiz yaklaşık GTA 5'de 200 saatim var kasabildiğim para 2 milyon 3 milyon civarı. Sıfırdan para kasmak çok zor. Ancak denilen gibi en iyi para kazandıran heistler var, kokain fabrikası var, gece kulübü var diye biliyorum. Tabii ki kurmak da ekstra maliyet bunları.

En temiz çözüm hile ne yazık ki. Yoksa vakti olmayan adam için eğlenceli olmuyor

En temiz çözüm hile ne yazık ki. Yoksa vakti olmayan adam için eğlenceli olmuyor
Hilenin her türlüsünün kul hakkı olduğunu düşündüğüm için önermiyorum. Arkadaşın eğer vakti ve arkadaş grubu varsa playlistler çok güzel para kazandırıyor ve seviye atlatıyor. Keyif alarak en hızlı böyle gelişebilir.

Haklısınız. Ben de öyle düşünüyorum ama Gta yani. Biliyorsunuz. Beni bir ev ile kovalayan adam vardı yahu

Playlistten beş kuruş gelmiyor, tek iyi para kazanma yöntemi kosatka alıp cayo perico yapmak. Ancak en iyisi yine de hile bu oyunda.

Haklısınız. Ben de öyle düşünüyorum ama Gta yani. Biliyorsunuz. Beni bir ev ile kovalayan adam vardı yahu
Herkesin yaptığı yanlışlar o yanlışı doğru kılmıyor hocam. Sırf oyun ve zevk uğruna böyle bir gereksizliğe gerek yok bence.

Playlistten beş kuruş gelmiyor, tek iyi para kazanma yöntemi kosatka alıp cayo perico yapmak. Ancak en iyisi yine de hile bu oyunda.
Kosatka alacak para vahiyle gelmiyor hocam. Ondan öncesine kadar kasacağı parayı önce playlist sonra kargo sonra kokain diye devam ettirmesi gerekiyor sıfırdan yapacaksa. O kosatka işine ulaşana kadar çok emek gerekiyor. Ayrıca ben yine dediğim gibi hile önermiyorum. Hile yapıp milyonlarca doları ve onlarca seviyeyi hemen alacaksa, ne anlamı kalıyor bu oyunun. İki modifiye edip iki yat almak keyifli değil. O görev keyfini yaşatmıyor. Her şeye sahip olmak keyifsizlik yaratıyor.

Online da arkadaşı ile yalnızca takılmak isteyen ancak pek vakti olmayan birisi (Ben) gayet makul bir seçenek. Ben arkadaşımla para sıkıntısı olmadan her şeyi alıp dolaşmak eğlenmek isterim açıkçası. Bunun için ise hile on numara seçenek. Online a bakış açımız farklı ondan aynı fikirde olmamız zor. İyi geceler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…