GTA Online'da nasıl para kazanılabilir?

Yanlış düşünüyorsunuz bence, oyunun suyu çıktı artık. Her yerde 8000 level oppressor ile füze atan orana burana boru sokan hilecilerle dolu. En kötü bas parayı seviyeyi takıl kafana göre. Oyunda artık para kasmak çok zor zaten. Heisti kılçıksız yapsan gelecek en kral para 2 milyon. O yüzden 20 bin dolar veren saçma sapan adam vurma mal getir götür görevleri yapmak keyifli değil. Istıraptan ibaret.

Sadece para kasacaksan hile ismi verebilirim amma diger oyuncuların oyun zevkini çalacaksan hiç girme heist yap kral.

Çok memnun olurum kral benim düzgün oyuncularlarla işim yok zaten kafama uçan motorla füze atan heriflere bir şey yapamadığım için biliyorum o psikolojiyi.

Ah hocam o insanlara alarm veren görevler yok mu... Ateist adam dua etmeye başlar hile denk gelmesin diye. Bir gelse o kadar yol, vakit çöp olacak. Para açısından kârlı falanda değil yani. Hilesiz olmaz aga.

Ah hocam o insanlara alarm veren görevler yok mu? Ateist adam dua etmeye başlar hile denk gelmesin diye. Bir gelse o kadar yol, vakit çöp olacak. Para açısından kârlı falan da değil yani. Hilesiz olmaz aga.

Evet olmuyor gerçekten, ben oynarken level para bir de kilitli olan her şeyi açmıştım arkadaşlarla araba modifiye, yarış, eğlencesine heist geleni geçeni tarama misal, playlist falan işte bir de. Oyunu komple bıraktım oynanacak gibi değil çünkü. Yapacak da bir şey kalmadı zaten.

Çok memnun olurum kral benim düzgün oyuncularlarla işim yok zaten kafama uçan motorla füze atan heriflere bir şey yapamadığım için biliyorum o psikolojiyi.

Ben de sırf bunun için öğrenmek istiyorum şu hileyi. Oynamıyorum yoksa para kasmak inanılmaz zor.

Ben de sırf bunun için öğrenmek istiyorum şu hileyi. Oynamıyorum yoksa para kasmak inanılmaz zor.

BattlEye ile bedava veya ucuz hileler artık çalışmıyor. Parayla satılan kaliteli hileler çalışıyor sadece, Cheat Engine falan da kullanmaya kalkmayın o fixlendi birkaç güne banlanırsınız. Sadece parayla alanlar ya da eskiden basanlar var şu an.

Hile diyenlere takma, emeğimle kasarak oynayacağım diyorsan ilk işin Kosatka almak olsun. Sonra Cayo Perico kas.

Hile diyenlere takma, emeğimle kasarak oynayacağım diyorsan ilk işin kosatka almak olsun. Sonra cayo perico kas.

Bu oyun yaklaşık 10 yıldır bilgisayarda. 2015'ten beri oynayanlar ya da hile kullananlar sadece gerçekten oyunu oynayabiliyor. Emek olayı falan yalan yani GTA gibi bir oyunda. Ayrıca kosatka alıp heistı kılçıksız yapsan gelecek en kral para 2 milyon. En dandik araba zaten 4-5'ten aşağı değil. Ayrıca oyunda bir sürü işletme, kıyafet, uçak, motosiklet var. Cayo perico ile hepsine para yetiştirmek mümkün değil.

Beyler hile hile diyorsunuz da bu hileyi nasıl yapacağız parayla satılıyorsa nereden alacağız onlarında cevabını verirseniz başımın üstünde yeriniz vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…