GTA Online'da ne yapılabilir?

Allah affetsin biz para hilesi yapıp arkadaşlarla araba modifiye edip yarıştırıyoruz falan. Sonra konvoy şeklinde şehri gezmek çok eğlenceli oluyor. Şu da güzeldir 5, 6 kişi toplanıp oyundaki gece kulüplerine gitmek veya bir evde toplanıp arkadan müzik açıp takılmak. Onun dışında eğer arkadaşlarınızla oynuyorsanız aynı tarz kıyafetler giymek. Mafya tarzı yada daha gangster gibi giyinmek falan. Ben bunlarla eğleniyorum şahsen ve oyuna bu şekilde 130 saat gömdüm. İlk 30 saati hilesiz oynadım. Ama hilesiz oyun bana çok tekrara biniyormuş gibi geliyor. Şu şekilde para kasıyorsunuz onunla ev alıp heist yapıyorsunuz. Heist bitti sonra ya araba ya da heist yapabileceğiniz yeni mülk alıyorsunuz. Heistler de bana göre bir yerden sonra sıkıcı geliyor. Yani oyun heist yap araba al tekrar heist al tekrar herhangi bir şey satın al şekline dönüyormuş gibi geliyor bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı