Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #1 Arcade'im var içine biraz makine aldım, Nightclub da iyi para bırakıyormuş, alınca hangi adımları izlemem gerekli gelir için?
Arcade'im var içine biraz makine aldım, Nightclub da iyi para bırakıyormuş, alınca hangi adımları izlemem gerekli gelir için?
Smuya Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 2.371 Makaleler 16 Çözümler 2 28 Nisan 2024 #2 Macnoddle dedi: Arcade'im var içine biraz makine aldım, Nightclub da iyi para bırakıyormuş, alınca hangi adımları izlemem gerekli gelir için? Genişletmek için tıkla... Alın hocam sanırsam bu hafta 2x var. MC Business ve pasif gelir özelliğiyle günde 2-3 milyon yapabilirsiniz rahatça.
Macnoddle dedi: Arcade'im var içine biraz makine aldım, Nightclub da iyi para bırakıyormuş, alınca hangi adımları izlemem gerekli gelir için? Genişletmek için tıkla... Alın hocam sanırsam bu hafta 2x var. MC Business ve pasif gelir özelliğiyle günde 2-3 milyon yapabilirsiniz rahatça.
Pigasor05 Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2.841 Makaleler 1 Çözümler 87 Yer Esenyurt/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sayesinde gerekli temelleri öğrenmiştim, yapa yapa kolay alışırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sayesinde gerekli temelleri öğrenmiştim, yapa yapa kolay alışırsınız.
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #4 Pigasor05 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sayesinde gerekli temelleri öğrenmiştim, yapa yapa kolay alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam video sonunda 2 3 saat vakit geçiriyorsanız almanızı tavsiye temem diyor bende hemen hemen o civarlarda vakit geçiriyorum yine de almalı mıyım?
Pigasor05 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sayesinde gerekli temelleri öğrenmiştim, yapa yapa kolay alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam video sonunda 2 3 saat vakit geçiriyorsanız almanızı tavsiye temem diyor bende hemen hemen o civarlarda vakit geçiriyorum yine de almalı mıyım?
Smuya Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 2.371 Makaleler 16 Çözümler 2 28 Nisan 2024 #5 Macnoddle dedi: Hocam video sonunda 2 3 saat vakit geçiriyorsanız almanızı tavsiye temem diyor bende hemen hemen o civarlarda vakit geçiriyorum yine de almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Alın hocam. Terrorbyte için Nightclub lazım zaten. Bir MK2 sahibi olacaksanız Terrorbyte kaçınılmaz.
Macnoddle dedi: Hocam video sonunda 2 3 saat vakit geçiriyorsanız almanızı tavsiye temem diyor bende hemen hemen o civarlarda vakit geçiriyorum yine de almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Alın hocam. Terrorbyte için Nightclub lazım zaten. Bir MK2 sahibi olacaksanız Terrorbyte kaçınılmaz.