Rehber olsun, forum olsun, Discord olsun, herkesin "şu yoldan para kasılıyor, bu yoldan daha hızlı kasılıyor" vs. dedikleri her şeyi denedim ama olmuyor. Bir videoda adam "hangar alın, oradaki bilgisayardan mal çalıp 50/50 yapıp 2.500.000 milyon dolar veriyor ve bu hızlı oluyor" dedi ve ben de rehber izledim. Adamlar o kadar bilgisiz ki ya salıyorlar ya da ben anlamadım. Bırak hızlıyı, bana verilen görevlerin hepsi ama hepsi 10 dakika, 6 dakika falan sürüyor ve bunların ortalamalarını alırsak 8 dakika falan çıkıyor. 50 görev yapmam lazım, 400 dakika çıkıyor. Ulan 6 saat lan, 6 saat. Çok hızlıymış ya, hemen bitirdim ya, çıldıracağım. Dax'in görevlerini yapın, 650 bin dolar veriyor, bırak 650 bin doları, bana verdiği maksimum para 225 bin dolar. Neyime yarasın lan bu benim. Bir de Rockstar Enhanced'i o kadar buglu yapmış ki, ilk girdiğim seferde bana kariyer seçtirdikleri ekranda aldığım her şey oyuna girdiğim zaman gitti. Sadece 600 bin dolarım falan kaldı. Bunker almıştım, haritada bunker yok. Yazdım desteğe, PC'den oynadığınızdan dolayı bu sadece 1 kere oluyor dediler, o da gitti. Yani nightclub alıp bir de depo alın, oturduğunuz yerden para kasıyor, fullendiği zaman 2.500.000 milyon dolar veriyor diyorlar. Hızlı dedikleri de oyunda 10 saat falan sanırım. Heist açıyorum, setuplarıma adam gelmiyor. Ben katılıyorum adamlara, full setup çıkıyor karşıma. Bana verdiği para 25 bin dolar, zaman kaybı yani. Adamlar da benim gibi düşünüyor olsa gerek, benim setuplarıma girmiyorlar. Discord'da girdim, heistlik adam arıyorum, bir kişi bile bulamadım. Adamlar "yok" diyorlar, "ilgilenmiyorum" diyorlar. Yazıyorum, bir kişi bile yazmıyor. Yazmaları da gerekmiyor yani, sorun yok ama adam bulamıyorum. Haritada yazan harfler görev ve ben onlara gidiyorum, bana verdiği ortalama paralar 50 bin doları geçemiyor. Yani oyun gerçekten bu şekildeyse kusuruma bakmayın ama oyunda 300 levelik, 400 levelik adamlar çok nadir olurlar. Ama değiller, her public sunucuda en az 10 tane 200 level üstü adam falan oluyor. Ne yani, bu adamlar oyunu yıllardır mı oynuyorlar ve bu yüzden mi bu seviyedeler. O zaman oyun, "ver parayı, vereyim sana oyun parasını" diyor. Aşırı saçma. Ve oynanacak bir oyun değil o zaman GTA Online. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.