Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Selamlar, bu bahsettiğim arabayı GTA Online'da almaya çalışıyorum fakat olmuyor, bazı yabancı videolarda bu arabayı Nightclub satışı yaparken alanlar var ama bende olmuyor. İşe yarayan kesin bir çözüm var mı?
Selamlar, bu bahsettiğim arabayı GTA Online'da almaya çalışıyorum fakat olmuyor, bazı yabancı videolarda bu arabayı Nightclub satışı yaparken alanlar var ama bende olmuyor. İşe yarayan kesin bir çözüm var mı?
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 25 Ocak 2021 #2 Dediğiniz görevlerden alınıyor. Fakat alsanız da garaja koyamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 lkm13_688 dedi: Dediğiniz görevlerden alınıyor. Fakat alsanız da garaja koyamazsınız. Genişletmek için tıkla... Yok garaja koyanlar var, hatta modifiye eden bile var 1 kere görmüştüm ilk başladığım zamanlarda. Artı 0 Eksi
lkm13_688 dedi: Dediğiniz görevlerden alınıyor. Fakat alsanız da garaja koyamazsınız. Genişletmek için tıkla... Yok garaja koyanlar var, hatta modifiye eden bile var 1 kere görmüştüm ilk başladığım zamanlarda.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Ocak 2021 #4 Ya Da Sen De Hamsi dedi: Yok garaja koyanlar var, hatta modifiye eden bile var 1 kere görmüştüm ilk başladığım zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Masum. Artı 0 Eksi
Ya Da Sen De Hamsi dedi: Yok garaja koyanlar var, hatta modifiye eden bile var 1 kere görmüştüm ilk başladığım zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Masum.
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 25 Ocak 2021 #5 Ya Da Sen De Hamsi dedi: Yok garaja koyanlar var, hatta modifiye eden bile var 1 kere görmüştüm ilk başladığım zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam playstation4 te bunun buglarını biliyorum fakat pc için bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Ya Da Sen De Hamsi dedi: Yok garaja koyanlar var, hatta modifiye eden bile var 1 kere görmüştüm ilk başladığım zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam playstation4 te bunun buglarını biliyorum fakat pc için bilmiyorum.
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 25 Ocak 2021 #6 Ya Da Sen De Hamsi dedi: Yok garaja koyanlar var, hatta modifiye eden bile var 1 kere görmüştüm ilk başladığım zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Modder olma ihtimallerini hesaba kattınız mı? Artı 0 Eksi
Ya Da Sen De Hamsi dedi: Yok garaja koyanlar var, hatta modifiye eden bile var 1 kere görmüştüm ilk başladığım zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Modder olma ihtimallerini hesaba kattınız mı?
KS KS Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #7 Pilot18 dedi: Modder olma ihtimallerini hesaba kattınız mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama normal Oyuncular'ın bazıları glitch ile yapıyor! Artı 0 Eksi
Pilot18 dedi: Modder olma ihtimallerini hesaba kattınız mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama normal Oyuncular'ın bazıları glitch ile yapıyor!
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 26 Ocak 2021 #8 Ya Da Sen De Hamsi dedi: Bilmiyorum ama normal Oyuncular'ın bazıları glitch ile yapıyor! Genişletmek için tıkla... Glitch yapılıyor ama sunucu değiştirdiğinde gidiyor. Artı 0 Eksi
Ya Da Sen De Hamsi dedi: Bilmiyorum ama normal Oyuncular'ın bazıları glitch ile yapıyor! Genişletmek için tıkla... Glitch yapılıyor ama sunucu değiştirdiğinde gidiyor.