GTA Online'da seçtiğim arabalar kötü çıkıyor

Dümdüz sürüyorsan gene kazanamıyorsun arkadaşların dediği gibi. Bazı sürüş teknikleri var speed boost veriyor.
Siz biliyor musunuz nasıl olduğunu speed boost'un?

İyi sürdüğünü düşünüyor musun ?
Sorun sende dünyanın en hızlı arabasını bile alsan yine doğru sürmezsen kazanamazsın.
Gazı köklüyorum çarpmamama rağmen öndekiler yine öne geçiyor aynı arabayla. Sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.

@Coderman128 Bayağıdır oynamıyorum ama yarış ayarlarında bir kısım vardı. Oda sahibi oradan bir ayarı kapatması lazım. Yoksa yarışta kaçıncı sıradaysanız ona göre aracın performansı düşüyor. Örneğin 10 kişiyle yarışıyorsunuz. En arkadakilerin araç performansı yüksek oluyor her geçtiği kişi başına araç performansı düşüyor. Yada sıralamada ne kadar geriye düşerseniz araç performansı yükseliyor. Bu sayede en öndeki kişinin birinciliği garanti olmuyor. En arkadakinin de sonunculuğu. Çünkü en öndekinin performansı düşünce arkadakiler çok rahat farkı kapatıyor. Mantığı düzgün sürüldüğü takdirde kimse kimseye fark açamasın, kafa kafaya bir yarış olsun istiyorlar. Ayarın üstünde ne yazdığını unuttum bulursam eklerim. Tabi sadece oda sahibi olduğunda kapatabiliyorsun.

@Coderman128 Bayağıdır oynamıyorum ama yarış ayarlarında bir kısım vardı. Oda sahibi oradan bir ayarı kapatması lazım. Yoksa yarışta kaçıncı sıradaysanız ona göre aracın performansı düşüyor. Örneğin 10 kişiyle yarışıyorsunuz. En arkadakilerin araç performansı yüksek oluyor her geçtiği kişi başına araç performansı düşüyor. Yada sıralamada ne kadar geriye düşerseniz araç performansı yükseliyor. Bu sayede en öndeki kişinin birinciliği garanti olmuyor. En arkadakinin de sonunculuğu. Çünkü en öndekinin performansı düşünce arkadakiler çok rahat farkı kapatıyor. Mantığı düzgün sürüldüğü takdirde kimse kimseye fark açamasın, kafa kafaya bir yarış olsun istiyorlar. Ayarın üstünde ne yazdığını unuttum bulursam eklerim. Tabi sadece oda sahibi olduğunda kapatabiliyorsun.
Ayarın adı neydi acaba çok merak ettim. Ben de bayağı oynamıştım ama haberim yoktu şimdiye kadar.

Custom ve farklı araçlarla yarışıyorsanız fark yaratabilir. Ekstra olarak bir kişi sizin arkanızdan rüzgarınızı alıp hızlanırsa çok rahatlıkla önünüze geçebilir. Rüzgarınızı almaması için aynı hizada olmamaya çekinin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı