zedline Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 GTA Online'da gunvandan silah aldım fakat silah alındı olarak gözüküp envanterimde gözükmüyor, nasıl alabilirim veya nasıl halledilir?
GTA Online'da gunvandan silah aldım fakat silah alındı olarak gözüküp envanterimde gözükmüyor, nasıl alabilirim veya nasıl halledilir?
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 zedline dedi: GTA Online'da gunvandan silah aldım fakat silah alındı olarak gözüküp envanterimde gözükmüyor, nasıl alabilirim veya nasıl halledilir? Genişletmek için tıkla... Hile ile yapabiliyorlar, benim arkadaş bana tüm silahları ekleyip sonra tüm envanteri silmişti. Artı 0 Eksi
zedline dedi: GTA Online'da gunvandan silah aldım fakat silah alındı olarak gözüküp envanterimde gözükmüyor, nasıl alabilirim veya nasıl halledilir? Genişletmek için tıkla... Hile ile yapabiliyorlar, benim arkadaş bana tüm silahları ekleyip sonra tüm envanteri silmişti.