Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben Steam'den GTA 5 satın aldım ve nasılsa zenginim (ama değilim) havalarına girip GTA da inanılmaz bir şekilde hileler açtım, ve o hesap banlandı. Birkaç hafta sonra o Steam hesabındaki itemler ve oyunlar bayağı bayağı değerlendi ve o Steam hesabım benim mainim olarak kaldı, fakat tüm oyunlarım tek bir hesapta ve platformda olsun istediğim için ben bu GTA'da ban kaldırmayı denedim ama olmadı zaten imkansız da. Peki bu hesapta GTA'yı kütüphaneden sil yapıp yeni bir GTA satın alır isem GTA Online'ye girebilir miyim acaba? Yani yeni bir Rockstar account oluşturmuş olur muyum? Yoksa banlanmıs olan hesaptan devam mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Başka hesap açıp ordan gta 5 satın alırsan oynabilirsi.

Oyunu kütüphaneden silip tekrar satın alırsanız aynı oyun anahtarını kullanacağından bir şey değişmeyecektir. Steam'e bağlı Rockstar hesabını silip yeni hesap oluşturmayı deneyin isterseniz. Bu arada olur da tekrar hile açacak olursanız inşallah Steam hesabınızdan kalıcı topluluk ve mağaza banı yersiniz.

Steam ve epic games de rockstara otomatik giriyor unlink etme şansın yok. Oyunu aynı hesaba tekrardan almanı önermem o hesaba da aynı rockstarı bağlarsa o hesap da ban yemiş olur. Mümkünse yeni bir hesap oluşturup ona al. Para hileleriyle vs uğraştıysan eğer hiç gerek yok kaptan kaplan diye bir site var onların hesap paketlerini önerebilirim sana biz kuzenime oradan aldık sıfır hesap veriyorlar epostasıyla falan yani çalınma gibi bi sorun yaşamıyorsun ayrıca paketlerine ek para level vs de dahil güvenli olarak boostluyorlar hesabı. Genel olarak steam ve epicden de daha ucuza geliyor göz atmanı öneririm

Aga rockstar accountu oluşturmazsın aynı hesaba 2. bir lisans almış olursun (gta dalisans sadece orjinalliği doğrulamak içindir) Ayrıca rockstar accountundan + steam64id üzerinden ban yiyorsun yani yeni hesap açarak yaparsın belki. rockstarın hwid ban(Donanım banı) sistemi ihtimalide var.

Bence burada bu konuyu acmaniz cok saçma moderatörler bunu nasıl onayliyor anlamıyorum.

Kendi agzinizla inanilmaz sekilde hileler açtım diyorsunuz.

İnsanların oyun zevkini mahveden birisisin. Umarım diğer hesapların da yasaklanır.

Ben Roblox'ta bir hile geliştiricisiyim ve bu beni üzdü...
Bize ne ? Konuyla alakası ne ?

İyi olmus bu arada.

Evet haklısın ama ben genelde milyonlarca para dağıtıyorum sevdiğim kişilere ve bana sataşan hilecilerin kabusu oluyordum ya da arkadaşlarımı trollüyordum. Yoksa masum insanlara sataşmaktan nefret ederim ve masumlara sataşan herkesin de velisine buradan selam söylüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…