GTA Online'da yasaklama aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam bir sürü hile açtığını belirtiyor ve büyük ihtimalle o yüzden banlandı. Para hilesine zaten GTA izin veriyor. Çok basit bir açık. Milyarlarca dolar kazandı zaten satıştan.

Bir sürü hileden kastım sadece 1 tane mod menüm var ve o da zararsız onu sürekli açtım gibisine söylemek istedim.

Arkadaşlar bildiğiniz toxic hilecilerden değildim, sadece para kasıyordum arkadaşlarımı trollüyordum ve eğlencesine arabaları modifiye ediyordum lütfen linçlemeyin.

Hileyi kullanan insanların asıl sebebi. Kullanmıyorsunuz ama eğlenmesi çok güzel. Bende hile kullandım ve şu anda kendi hilelerimi geliştiriyorum.

Sizin gibi hileciler yuzunden oyunlardan soguduk keske boyle yapanlar oyunlardan hiç oynamama yasagi alsalar.

Lütfen artık söylenmeyi bitirir misin? Çünkü sadece gereksiz yere mesaj yazıyorsun ve buraları gereksiz mesaj ile dolduruyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçma sapan, gereksiz gereksiz mesaj yazmayın! Kaç tane tane mesaj yazmış ama 1 tanesinde konu sahibine yardımcı olmamışsın. Hileyle ilgili diyeceğin varsa yeni konu aç gitsin. Konuyu gereksiz kirletmeyin burada. Konu sahibine şunu söyleyeyim: Banlanan Rockstar hesabından tekrar GTA Online oynayamazsın. Belki bir ihtimal hesabı silip yeni hesap açıp Steam'e onu bağlamayı deneyebilirsin ama o da fayda etmez bence. Yeni bir hesap açıp GTA'yı oradan oynayabilir hatta değeri arttı dediğin itemleri de o hesaba atabiliyorsan takas yoluyla atar ve zamanla yeni hesabını main hesabına çevirebilirsin.

Saçma sapan, gereksiz gereksiz mesaj yazmayın! Kaç tane tane mesaj yazmış ama 1 tanesinde konu sahibine yardımcı olmamışsın. Hileyle ilgili diyeceğin varsa yeni konu aç gitsin. Konuyu gereksiz kirletmeyin burada. Konu sahibine şunu söyleyeyim: Banlanan Rockstar hesabından tekrar GTA Online oynayamazsın. Belki bir ihtimal hesabı silip yeni hesap açıp Steam'e onu bağlamayı deneyebilirsin ama o da fayda etmez bence. Yeni bir hesap açıp GTA'yı oradan oynayabilir hatta değeri arttı dediğin itemleri de o hesaba atabiliyorsan takas yoluyla atar ve zamanla yeni hesabını main hesabına çevirebilirsin.

Hocam size ne oluyor hayirdir yani sana burada bir şey diyen var mı?

Hocam size ne oluyor hayirdir yani sana burada bir şey diyen var mı?
Konuya hiç yardımcı olmuyorsun. Sosyal'i sizin gibiler kirletiyor da haberiniz yok. Yardımcı olmayacaksanız daha fazla mesaj yazmayın.

@Enes Bilal Aydın size de önceki mesajımda gerekli açıklamayı yaptığımı umuyorum.

Konuya hiç yardımcı olmuyorsun. Sosyal'i sizin gibiler kirletiyor da haberiniz yok. Yardımcı olmayacaksanız daha fazla mesaj yazmayın.

@Enes Bilal Aydın size de önceki mesajımda gerekli açıklamayı yaptığımı umuyorum.

Ne yani hileciler burayi kirletmiyor sosyali benmi kirletiyorum sen once konuyu acan hileciye bunu de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı