wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 5 Mart 2021 #1 GTA 5 Online modunda garajımda gereksiz kullanmadığım bir sürü araba var. Bunları seri bir şekilde nasıl silebilir veya satabilirim? (tek tek Los Santos Customs'da satmayla uğraşmak istemiyorum.) Şimdiden teşekkürler.
GTA 5 Online modunda garajımda gereksiz kullanmadığım bir sürü araba var. Bunları seri bir şekilde nasıl silebilir veya satabilirim? (tek tek Los Santos Customs'da satmayla uğraşmak istemiyorum.) Şimdiden teşekkürler.
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 Maalesef toplu şekilde satamazsınız. Artı 0 Eksi
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 wus dedi: tek tek Los Santos Customs'ta satmakla uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Başka şansınız yok maalesef. Biraz uğraştıracak ama tek yol bu. Artı 0 Eksi
wus dedi: tek tek Los Santos Customs'ta satmakla uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Başka şansınız yok maalesef. Biraz uğraştıracak ama tek yol bu.