Çözüldü GTA Online'dan çıkarken oyunu kaydetme var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

396597

Kilopat
Makaleler
1
Story modda oyundan çıkarken kaydediyordum peki Online'da kaydetme var mı? Yoksa direkt çıksam her şeyim otomatik kaydoluyor mu?

Çözüm
Kendisi zaten her saniye her bir şey yaptığınızda güncelliyor kendisini ve oyunu kapatır iken de güncelliyor, yani kayıt ediyor.
Oyunu kapattığınız zaman otomatik olarak kaydediyor.
Her saniye kaydetmiyor; bir şey satın aldığınızda, sattığınızda, görev tamamladığınızda, oyundan çıktığınızda, sunucu değiştirdiğinizde vs. kaydediyor. Oyun bir anda çökerse ya da internet kesilirse vs. yaklaşık 10 dakika geriye attığını rahatlıkla görebilirsiniz. Bu açıktan faydalananlar da var.

alt+f4 yerine ayarlardan çıkış yaparsan daha sağlama almış olursun ve oyun içinde de zaten kendisi belirli sürelerde save alıyor yanlışım yoksa sol altta veya sağ altta bazen birşey yükleniyor o save aldığı anlamına geliyor

Kendisi zaten her saniye her bir şey yaptığınızda güncelliyor kendisini ve oyunu kapatır iken de güncelliyor, yani kayıt ediyor.

Ya ben bugün aynı görevi 3 defa yaptım neden böyle oldu kaydetmemde sorun mu oldu acaba level mesela aynıydı gorevlerde mı sorun var ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…