Asil10tr Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Üç tane aynı arabadan almışım da ikisini satmak istiyorum, nasıl satarım?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.033 Çözümler 85 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Nisan 2024 #2 Haritadan arabayı modifiye edilen yere git ve içeri gir , modifiye seçeneklerinde en altta "Sell" var, o şekilde satabilirsin.
Haritadan arabayı modifiye edilen yere git ve içeri gir , modifiye seçeneklerinde en altta "Sell" var, o şekilde satabilirsin.
EaSea Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 470 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / RTX 3060 VENTUS 3X 12GB OC / 2X8 RAM / 1 TB SSD / 2 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Borsa Kaplanı 14 Nisan 2024 #3 Asil10tr dedi: Üç tane aynı arabadan almışım da ikisini satmak istiyorum, nasıl satarım? Genişletmek için tıkla... Satmak istediğiniz arabaya binin oradan mekanik aşağılara indiğiniz zaman "sell" kısmı olacak basın satıyorsunuz.
Asil10tr dedi: Üç tane aynı arabadan almışım da ikisini satmak istiyorum, nasıl satarım? Genişletmek için tıkla... Satmak istediğiniz arabaya binin oradan mekanik aşağılara indiğiniz zaman "sell" kısmı olacak basın satıyorsunuz.
Cate4 Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 55 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #4 Los Santos Custom garajları ile satabiliyorsun. Ama önceden satın aldığın arabayı sonradan çark çevirerek vs kazandıysan. İlk satın aldığın arabayı sat. Eğer kazandığın arabayı satmak istersen çok ucuza gider.
Los Santos Custom garajları ile satabiliyorsun. Ama önceden satın aldığın arabayı sonradan çark çevirerek vs kazandıysan. İlk satın aldığın arabayı sat. Eğer kazandığın arabayı satmak istersen çok ucuza gider.