Bilmiyorum sadece bende mi oluyor, ama GTA 5 Online bende hiçbir şekilde stabil değil. Heist görevlerine girerim görev tahtasında takılır, telefondan gelen görev davetlerine girerim uzun süre bekletir, görev sırasında bir kişi çıkar yine yükleme ekranında bekletir, bekletirken bir de zaman aşımına uğrar Online'dan bir güzel atar, abi bu nasıl bir oyun?
Bana göre her yönden buglu, hiç stabil değil.
Hayır yani hileciler falan mı buga sokuyor sunucuları, yoksa Rockstar Türkiye'den bağlananları Ortadoğu bölgesine falan mı yönlendiriyor?
Ayrıca son 2 gündür hangi sunucuya girersem gireyim başıma anında ödül kunuluyor, hileciler sanki bot ayarlamış gibi.
Eğer bu sunucuların bu kadar buglu olmasının sebebi hilecilerse o zaman sende Epic Games gibi dava aç hileciler sunucularımı çökertiyor diye. Bak o zaman nasıl da azalacak hileciler.
Bu yaşadığım sorunlar sizde de oluyor mu? Yoksa bana mı özel bilemiyorum. Ama internetimin stabil olduğu söyleyebilirim, oyun buga girmediği takdirde gayet stabil bir şekilde oynayabiliyorum. Yani sorun kesinlikle internetimden kaynaklanmıyor.