GTA oyunlarının Türkçe yamaları virüs mü?

404353

Decapat
Makaleler
2
Merhaba, bugün GTA TR üzerinden 2 tane Türkçe yama indirdim bunlardan birisi GTA San Andreas için birisi de GTA V için. Doğru düzgün çalışıyorlar fakat VirusTotal'e dosyaları attığımda 1-2 tane anti virüs programı virüs olarak algıladı. İsimlerini hayatımda hiç duymadığım programlar bunlar araştırdım herkes false positive diyor. Az önce ise virüs ve tehdit koruması uygulamasıyla tarama yaparken bir anda altta olan dosya gezginin açıldığını fark ettim yani bilgisayarda Alt+Tab yapılmış. Bunu ben de yapmış olabilirim hatırlamıyor da olabilirim sizce virüs olma ihtimali var mı? Bu arada virüs ve tehdit koruması hiçbir tehdit bulmadı sonra CMD uygulamasından "scn/scannow" komutuyla taradım o da hiçbir tehdit bulmadı. Sizce virüs olma ihtimali var mıdır?

Umarım virüs yoktur.

Son düzenleme:

İndirdiğiniz yamaların linkini paylaşmanız mümkün mü hocam.

Virüs değil hocam gtatrdekiler VirusTotal 1-2 tane buluyor bazen isimleri hiç duyulmamış dediğiniz gibi o yüzden.

Genelde eski oyun ve yama cracklarına virüs koyarlar. Güncel oyunlarda bu sorun yok.

İndirdiğiniz yamaların linkini paylaşmanız mümkün mü hocam.

False-positive virüs yok / üstüne üstlük gtatr güvenilirdir.

Virüs programları işe yaramak gibi görünmek uğruna böyle şeyler yapıyorlar. İnanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…