harajukubarbie Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 999 Çözümler 2 10 Ekim 2021 #1 Başlıkta da sorduğum gibi oyunun remastered sürümünde yine MTA, SAMP gibi çoklu oyuncu modlar olur mu?
Başlıkta da sorduğum gibi oyunun remastered sürümünde yine MTA, SAMP gibi çoklu oyuncu modlar olur mu?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.950 Makaleler 4 Çözümler 57 10 Ekim 2021 #2 Evet olur ama Rockstar'ın kendi getireceğini sanmıyorum bu modları. Yine gönüllüler yapar. Artı 0 Eksi
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #3 laracr0ft dedi: Başlıkta da sorduğum gibi oyunun remastered sürümünde yine MTA, SAMP gibi çoklu oyuncu modlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hem de bu sefer Rockstar kendi yapar. Artı 0 Eksi
laracr0ft dedi: Başlıkta da sorduğum gibi oyunun remastered sürümünde yine MTA, SAMP gibi çoklu oyuncu modlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hem de bu sefer Rockstar kendi yapar.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #4 AdimOmerDeniz dedi: Olur hem de bu sefer Rockstar kendi yapar. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum zaten GTA Online'dan iyi para kazanıyorlar oradaki kitleyi kaybetmek istemezler. Ben yine hayranlar tarafından yapılır diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
AdimOmerDeniz dedi: Olur hem de bu sefer Rockstar kendi yapar. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum zaten GTA Online'dan iyi para kazanıyorlar oradaki kitleyi kaybetmek istemezler. Ben yine hayranlar tarafından yapılır diye düşünüyorum.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #5 RHEZNOW dedi: Sanmıyorum zaten GTA Online'dan iyi para kazanıyorlar oradaki kitleyi kaybetmek istemezler. Ben yine hayranlar tarafından yapılır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence insanlar da GTA Online da ki hilelerden bıktı. Bu yüzden Rockstar başta olmasa bile sonra getireceğini düşünüyorum ama Rockstar yapmassa fanlar yapar bir şekilde MTA Tarzı bir şey olur. Artı 0 Eksi
RHEZNOW dedi: Sanmıyorum zaten GTA Online'dan iyi para kazanıyorlar oradaki kitleyi kaybetmek istemezler. Ben yine hayranlar tarafından yapılır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence insanlar da GTA Online da ki hilelerden bıktı. Bu yüzden Rockstar başta olmasa bile sonra getireceğini düşünüyorum ama Rockstar yapmassa fanlar yapar bir şekilde MTA Tarzı bir şey olur.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 13 Kasım 2021 #6 KiwiAdam dedi: Olur hem de bu sefer Rockstar kendi yapar. Genişletmek için tıkla... Adamlar oyuna çok fazla uğraşmamış bir de ona uğraşmasını mı bekliyosun? Artı 0 Eksi
KiwiAdam dedi: Olur hem de bu sefer Rockstar kendi yapar. Genişletmek için tıkla... Adamlar oyuna çok fazla uğraşmamış bir de ona uğraşmasını mı bekliyosun?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #7 ardacn60 dedi: Adamlar oyuna çok fazla uğraşmamış bir de ona uğraşmasını mı bekliyosun? Genişletmek için tıkla... oyunun videoları bile paylaşılmadığı zamanlarda bunu demiştim. Artı 0 Eksi
ardacn60 dedi: Adamlar oyuna çok fazla uğraşmamış bir de ona uğraşmasını mı bekliyosun? Genişletmek için tıkla... oyunun videoları bile paylaşılmadığı zamanlarda bunu demiştim.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 13 Kasım 2021 #8 KiwiAdam dedi: Oyunun videoları bile paylaşılmadığı zamanlarda bunu demiştim. Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm konuyu dostum tarihe bakmamışım sorry Artı 0 Eksi
KiwiAdam dedi: Oyunun videoları bile paylaşılmadığı zamanlarda bunu demiştim. Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm konuyu dostum tarihe bakmamışım sorry
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 14 Kasım 2021 #9 MTA, kendi Discord sunucusunun kapak fotoğrafına GTA Trilogy'i koymuştu ancak zannetmiyorum. Yamete Kudasai dedi: Evet olur ama Rockstar'ın kendi getireceğini sanmıyorum bu modları. Yine gönüllüler yapar. Genişletmek için tıkla... Yapamazlar. Artı 0 Eksi
MTA, kendi Discord sunucusunun kapak fotoğrafına GTA Trilogy'i koymuştu ancak zannetmiyorum. Yamete Kudasai dedi: Evet olur ama Rockstar'ın kendi getireceğini sanmıyorum bu modları. Yine gönüllüler yapar. Genişletmek için tıkla... Yapamazlar.
KS KS harajukubarbie Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 999 Çözümler 2 14 Kasım 2021 #10 Oner41 dedi: MTA, kendi Discord sunucusunun kapak fotoğrafına GTA Trilogy'i koymuştu ancak zannetmiyorum. Yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Neden yapamazlar? Artı 0 Eksi
Oner41 dedi: MTA, kendi Discord sunucusunun kapak fotoğrafına GTA Trilogy'i koymuştu ancak zannetmiyorum. Yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Neden yapamazlar?