Sürprizbozan GTA SA 2. yarış görevini geçememek

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Merhaba, mobilden GTA SA oynuyorum. Uzun bir süredir tüm görevleri yapabildim ama şu Wu Zi Mu ile yaptığımız 2. yarışı geçemiyorum. Hep bir aksilik oluyor. Save indirmemi önermeyin. O kadar kendim kastim falan, bana ozel seyler gitmesini istemiyorum. Mod var ise geçebileceğim onu da söyleyebilirsiniz. Veya save dosyamı buraya atıp PC'de GTA SA olan biri yardım da edebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, mobilden GTA SA oynuyorum. Uzun bir süredir tüm görevleri yapabildim ama şu wu zi mu ile yaptığımız 2. yarışı geçemiyorum. Hep bir aksilik oluyor. save indirmemi önermeyin. O kadar kendim kastim falan, bana ozel seyler gitmesini istemiyorum. mod var ise geçebileceğim onu da söyleyebilirsiniz. Veya save dosyamı buraya atıp PC'de GTA SA olan biri yardım da edebilir.

Cleo mod kurup görevi geçebilirsin.

Cleo mod varda nasıl yapacağım onu. Başka görev seçince otomatik geçiyor mu onu?

Otomatik geçmez de, şöyle ki teker teker checkpointlerin olduğu yerlere teleportlanabilirsin, bu şekilde rahatça geçilir. Ya da yıllar önce benim yaptığım gibi de yapabilirsin;

Arabaların uçma hilesini yazınca diğer arabalar hızlanıp havaya uçuyorlardı High Stakes, Low Rider görevinde. Sonra hileyi kapatıp sona doğru yavaşça bitiş noktasına gidebilirsin. Pek sağlam değildir, çalışır lakin tavsiyem ilk yöntemi kullanman.

Son olarak, save dosyasını buraya atarsan geçip geri atabilirim. Eğer öyle yapmak istersen oyunun sürümünü de söylemelisin. Steam ve 1.0 dosyaları farklı oluyorlar, çalışmıyorlar karşıt sürümde.

Otomatik geçmez de, şöyle ki teker teker checkpointlerin olduğu yerlere teleportlanabilirsin, bu şekilde rahatça geçilir. Ya da yıllar önce benim yaptığım gibi de yapabilirsin;

Arabaların uçma hilesini yazınca diğer arabalar hızlanıp havaya uçuyorlardı High Stakes, Low Rider görevinde. Sonra hileyi kapatıp sona doğru yavaşça bitiş noktasına gidebilirsin. Pek sağlam değildir, çalışır lakin tavsiyem ilk yöntemi kullanman.

Son olarak, save dosyasını buraya atarsan geçip geri atabilirim. Eğer öyle yapmak istersen oyunun sürümünü de söylemelisin. Steam ve 1.0 dosyaları farklı oluyorlar, çalışmıyorlar karşıt sürümde.
Save dosyam bu hocam. Teleport olayini denedim ama, cok uzun sürüyor traineri acmam o yüzden pek işe yaramıyor. Diğer yöntem ise, mobilde oynadığım için şifre kodu yazamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı