Formi Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 Canım sıkıldı GTA SA indirdim (Steam) oyunu açtım sonra kapatıp açmaya çalıştığımda oyuna giriyor gözüküyorum fakat 2 saniye sonra çevrimiçi oluyorum geri. Neden olabilir?
Canım sıkıldı GTA SA indirdim (Steam) oyunu açtım sonra kapatıp açmaya çalıştığımda oyuna giriyor gözüküyorum fakat 2 saniye sonra çevrimiçi oluyorum geri. Neden olabilir?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 13 Mart 2021 #11 Vivaldi12 dedi: Hocam o oyunun orijinal hali çok sorunlu. Cidden oynamak istiyorsanız gidin korsan bir sürüm indirin. FPS ve ses sorunları olmaz en azından. Genişletmek için tıkla... Steam sürümünde sorun yaşamayan tek insan benim galiba. Artı 0 Eksi
Vivaldi12 dedi: Hocam o oyunun orijinal hali çok sorunlu. Cidden oynamak istiyorsanız gidin korsan bir sürüm indirin. FPS ve ses sorunları olmaz en azından. Genişletmek için tıkla... Steam sürümünde sorun yaşamayan tek insan benim galiba.
Vivaldi12 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 13 Mart 2021 #12 IDenizI dedi: Steam sürümünde sorun yaşamayan tek insan benim galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim bir ara arkadaş ile. Yeminle korsan da daha az sorun var. Artı 0 Eksi
IDenizI dedi: Steam sürümünde sorun yaşamayan tek insan benim galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim bir ara arkadaş ile. Yeminle korsan da daha az sorun var.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 13 Mart 2021 #13 Vivaldi12 dedi: Hocam denedim bir ara arkadaş ile. Yeminle korsan da daha az sorun var. Genişletmek için tıkla... Çocukluğumdan beri korsan oynamışımdır. Sadece geçen sene orijinal alıp Las Vegas'a kadar geldim ama korsandan farkını görmedim. Artı 0 Eksi
Vivaldi12 dedi: Hocam denedim bir ara arkadaş ile. Yeminle korsan da daha az sorun var. Genişletmek için tıkla... Çocukluğumdan beri korsan oynamışımdır. Sadece geçen sene orijinal alıp Las Vegas'a kadar geldim ama korsandan farkını görmedim.