S skyfalton31 Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 243 8 Mart 2023 #1 Merhaba ben GTA da 4 kişiden daha fazla binilen bir araba görmedim çete savaşlarını tek yapmak zevkli olmuyor grove elemanlarından alıyorum ama 3 kişi hemen ölüyorlar bir bug ya da 5 kişilik araba var mı?
Merhaba ben GTA da 4 kişiden daha fazla binilen bir araba görmedim çete savaşlarını tek yapmak zevkli olmuyor grove elemanlarından alıyorum ama 3 kişi hemen ölüyorlar bir bug ya da 5 kişilik araba var mı?
KS KS S skyfalton31 Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 243 8 Mart 2023 #11 Yamaner dedi: Otobüs 10 kişiye kadar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka tamamda nerede bulabilirim otobüsü Artı 0 Eksi
Yamaner dedi: Otobüs 10 kişiye kadar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka tamamda nerede bulabilirim otobüsü
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 898 9 Mart 2023 #12 skyfalton31 dedi: Kanka tamamda nerede bulabilirim otobüsü Genişletmek için tıkla... Los Santos yukarıdaki modofiyeci taraflarına doğru bak gez biraz bulabilirsin. Artı 0 Eksi
skyfalton31 dedi: Kanka tamamda nerede bulabilirim otobüsü Genişletmek için tıkla... Los Santos yukarıdaki modofiyeci taraflarına doğru bak gez biraz bulabilirsin.