arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.556 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #71 Bir oyunu siz sevmediniz diye oyun balon olmaz. Eleştiriye saygı duyarım, sevmeyebilirsin ama bir oyunu sevmedin diye ona balon diyemezsin.
Bir oyunu siz sevmediniz diye oyun balon olmaz. Eleştiriye saygı duyarım, sevmeyebilirsin ama bir oyunu sevmedin diye ona balon diyemezsin.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 23 Aralık 2020 #72 rohatbaba123 dedi: Sebep? Eğer grafik derseniz kendimi camdan aşağı atarım. Genişletmek için tıkla... Grafiği kendi zamanına göre mükemmel değil. Atmosferi beni hayattan soğuttu. Ek olarak yarım ton gereksiz görev ve iş. Oynanışı çok garip. VS. arasyuksel dedi: Bir oyunu siz sevmediniz diye oyun balon olmaz. Eleştiriye saygı duyarım, sevmeyebilirsin ama bir oyunu sevmedin diye ona balon diyemezsin. Genişletmek için tıkla... Sevenleri GTA 5'den iyi diyorlar.
rohatbaba123 dedi: Sebep? Eğer grafik derseniz kendimi camdan aşağı atarım. Genişletmek için tıkla... Grafiği kendi zamanına göre mükemmel değil. Atmosferi beni hayattan soğuttu. Ek olarak yarım ton gereksiz görev ve iş. Oynanışı çok garip. VS. arasyuksel dedi: Bir oyunu siz sevmediniz diye oyun balon olmaz. Eleştiriye saygı duyarım, sevmeyebilirsin ama bir oyunu sevmedin diye ona balon diyemezsin. Genişletmek için tıkla... Sevenleri GTA 5'den iyi diyorlar.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 23 Aralık 2020 #73 Red Alert 2ci Adam dedi: Grafiği kendi zamanına göre mükemmel değil. Atmosferi beni hayattan soğuttu. Ek olarak yarım ton gereksiz görev ve iş. Oynanışı çok garip. VS. Genişletmek için tıkla... Yahu siz yokken çıktı. İdare edin. Bence çok iyi.
Red Alert 2ci Adam dedi: Grafiği kendi zamanına göre mükemmel değil. Atmosferi beni hayattan soğuttu. Ek olarak yarım ton gereksiz görev ve iş. Oynanışı çok garip. VS. Genişletmek için tıkla... Yahu siz yokken çıktı. İdare edin. Bence çok iyi.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 23 Aralık 2020 #74 rohatbaba123 dedi: Yahu siz yokken çıktı. İdare edin. Bence çok iyi. Genişletmek için tıkla... GTA VC'nin grafikleri ve atmosferi daha iyi.
rohatbaba123 dedi: Yahu siz yokken çıktı. İdare edin. Bence çok iyi. Genişletmek için tıkla... GTA VC'nin grafikleri ve atmosferi daha iyi.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 23 Aralık 2020 #75 rohatbaba123 dedi: Sebep? Eğer grafik derseniz kendimi camdan aşağı atarım. Genişletmek için tıkla... Sadece grafik değil, hikayesi de iyi değil. Ordan oraya insanın başı dönüyor ve sıkıyor. Ayrıca uçuk kaçık görevlere dolu bir oyun. Ben bu yüzden tam ısınamadım GTA: SA’ya.
rohatbaba123 dedi: Sebep? Eğer grafik derseniz kendimi camdan aşağı atarım. Genişletmek için tıkla... Sadece grafik değil, hikayesi de iyi değil. Ordan oraya insanın başı dönüyor ve sıkıyor. Ayrıca uçuk kaçık görevlere dolu bir oyun. Ben bu yüzden tam ısınamadım GTA: SA’ya.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 23 Aralık 2020 #76 aydos dedi: GTA 3'e GTA: Sa'dan daha iyi mi dediniz hocam . Genişletmek için tıkla... Bence evet.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 23 Aralık 2020 #77 Kokona Shiki dedi: Grafik değil, hikayesi de iyi değil. Oradan oraya insanın başı dönüyor ve sıkıyor. Ayrıca uçuk kaçık görevlere dolu bir oyun. Genişletmek için tıkla... Onu güzel yapan da bu işte.
Kokona Shiki dedi: Grafik değil, hikayesi de iyi değil. Oradan oraya insanın başı dönüyor ve sıkıyor. Ayrıca uçuk kaçık görevlere dolu bir oyun. Genişletmek için tıkla... Onu güzel yapan da bu işte.
U Ulus Kara Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #78 İlk başa GTA 5'i koymasaydın birazcık ciddiye alabilirdim seni.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.243 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #79 Sen "-dır, -dir" eklerini kullanınca söylediklerin doğru olmuyor.
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 23 Aralık 2020 #80 Siz balon deyince oluyordu zaten. Ne komik adamsınız yahu.