F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Ekim 2022 #1 Laptop kullanıyorum, açılışta bu hatayı veriyor. CPU: Pentium N5030 Silver GPU: Intel UHD Graphics 605
Laptop kullanıyorum, açılışta bu hatayı veriyor. CPU: Pentium N5030 Silver GPU: Intel UHD Graphics 605
KS KS F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Ekim 2022 #11 whoiszen dedi: Açtığınızda solda ana sayfanın altında ekran yazıyor basın sonrasında çözünürlük ayarı karşınıza çıkıyor. Genişletmek için tıkla... İşte hocam bende orası tamamen boş, imleç dönüyor ama açılmıyor hiç. Artı 0 Eksi
whoiszen dedi: Açtığınızda solda ana sayfanın altında ekran yazıyor basın sonrasında çözünürlük ayarı karşınıza çıkıyor. Genişletmek için tıkla... İşte hocam bende orası tamamen boş, imleç dönüyor ama açılmıyor hiç.
whoiszen Picopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 399 Çözümler 1 15 Ekim 2022 #12 F 16 Fighting Falcon dedi: İşte hocam bende orası tamamen boş, imleç dönüyor ama açılmıyor hiç. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam Intel'in yardım desteğindeki forumda belki çözümü vardır yabancı kaynaklarada bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
F 16 Fighting Falcon dedi: İşte hocam bende orası tamamen boş, imleç dönüyor ama açılmıyor hiç. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam Intel'in yardım desteğindeki forumda belki çözümü vardır yabancı kaynaklarada bakabilirsiniz.
KS KS F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Ekim 2022 #13 Arkadaşlar hala yaşıyorum bu durumu, hiç çözümü yok mu yahu? Oyunun içine bir dosya atınca sorun çözülüyor ama o zamanda çok kasıyor oyun. @Emre C Artı 0 Eksi
Arkadaşlar hala yaşıyorum bu durumu, hiç çözümü yok mu yahu? Oyunun içine bir dosya atınca sorun çözülüyor ama o zamanda çok kasıyor oyun. @Emre C