wroth Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Selam GTA SA Cleo mod kurunca cokuyor araba ekleyince cokuyor. Sistem Pentium 4 e5400. RAM 2 GB. Ekran karti yok. 300 GB HDD. Win 8.1
Selam GTA SA Cleo mod kurunca cokuyor araba ekleyince cokuyor. Sistem Pentium 4 e5400. RAM 2 GB. Ekran karti yok. 300 GB HDD. Win 8.1
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Kasım 2023 #2 wroth dedi: Selam GTA SA Cleo mod kurunca cokuyor araba ekleyince cokuyor. Sistem Pentium 4 e5400. RAM 2 GB. Ekran karti yok. 300 GB HDD. Win 8.1 Genişletmek için tıkla... Manuel kuruyorsan yanlış yapıyorsundur, cleo'nun sitesinde autoinstall versiyonu var onu kur. Artı 0 Eksi
wroth dedi: Selam GTA SA Cleo mod kurunca cokuyor araba ekleyince cokuyor. Sistem Pentium 4 e5400. RAM 2 GB. Ekran karti yok. 300 GB HDD. Win 8.1 Genişletmek için tıkla... Manuel kuruyorsan yanlış yapıyorsundur, cleo'nun sitesinde autoinstall versiyonu var onu kur.
KS KS wroth Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 Ben bulamadim. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Kasım 2023 #4 wroth dedi: Ben bulamadim. Genişletmek için tıkla... CLEO 5 for GTA San Andreas cleo.li - Official site for the CLEO Library cleo.li CLEO Library :: Download Center cleo.li - Official site for the CLEO Library cleo.li Buradan cleo 4.3 for san andreas'a basın altta auto installer yazıyor zaten. Artı 0 Eksi
wroth dedi: Ben bulamadim. Genişletmek için tıkla... CLEO 5 for GTA San Andreas cleo.li - Official site for the CLEO Library cleo.li CLEO Library :: Download Center cleo.li - Official site for the CLEO Library cleo.li Buradan cleo 4.3 for san andreas'a basın altta auto installer yazıyor zaten.
KS KS wroth Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #5 Şebnem Ferah dedi: CLEO 5 for GTA San Andreas cleo.li - Official site for the CLEO Library cleo.li CLEO Library :: Download Center cleo.li - Official site for the CLEO Library cleo.li Buradan Cleo 4.3 for San Andreas'a basın altta Auto installer yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Orada nereyi seccem GTA'nin kurulu oldugu yeri seciyorum olmuyor. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: CLEO 5 for GTA San Andreas cleo.li - Official site for the CLEO Library cleo.li CLEO Library :: Download Center cleo.li - Official site for the CLEO Library cleo.li Buradan Cleo 4.3 for San Andreas'a basın altta Auto installer yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Orada nereyi seccem GTA'nin kurulu oldugu yeri seciyorum olmuyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Kasım 2023 #6 wroth dedi: Orada nereyi seccem GTA'nin kurulu oldugu yeri seciyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bunu indirdikten sonra GTA SA'nın kurulu olduğu yeri seçin ama daha önceden içinde CLEO Modu olmaması gerekli, silin tamamını. Artı 0 Eksi
wroth dedi: Orada nereyi seccem GTA'nin kurulu oldugu yeri seciyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bunu indirdikten sonra GTA SA'nın kurulu olduğu yeri seçin ama daha önceden içinde CLEO Modu olmaması gerekli, silin tamamını.
KS KS wroth Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #7 Şebnem Ferah dedi: Eki Görüntüle 2020210 Bunu indirdikten sonra GTA SA'nın kurulu olduğu yeri seçin ama daha önceden içinde Cleo modu olmaması gerekli, silin tamamını. Genişletmek için tıkla... Tamam bir de silip deniyorum. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Eki Görüntüle 2020210 Bunu indirdikten sonra GTA SA'nın kurulu olduğu yeri seçin ama daha önceden içinde Cleo modu olmaması gerekli, silin tamamını. Genişletmek için tıkla... Tamam bir de silip deniyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Kasım 2023 #8 wroth dedi: Tamam bir de silip deniyorum. Genişletmek için tıkla... Temiz hiç cleo dosyası bulunmayan bir GTA SA'ya kurun. Artı 0 Eksi
wroth dedi: Tamam bir de silip deniyorum. Genişletmek için tıkla... Temiz hiç cleo dosyası bulunmayan bir GTA SA'ya kurun.
KS KS wroth Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #9 Olmadi. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Kasım 2023 #10 wroth dedi: Olmadi. Genişletmek için tıkla... Gidip sıfırdan GTA SA yükleyip deneyin. wroth dedi: Olmadi. Genişletmek için tıkla... CLEO çalışınca ana menünün sol altında cleo yazar yazmıyor mu? Artı 0 Eksi
wroth dedi: Olmadi. Genişletmek için tıkla... Gidip sıfırdan GTA SA yükleyip deneyin. wroth dedi: Olmadi. Genişletmek için tıkla... CLEO çalışınca ana menünün sol altında cleo yazar yazmıyor mu?