yiğit emir yılmaz Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Hangi siteye girersem gireyim, bir türlü bulmadım. Ayrı ayrı savelerin kayıtlı olduğu bir site var mı? Araba zıplatma bölümünü geçemedim.
Hangi siteye girersem gireyim, bir türlü bulmadım. Ayrı ayrı savelerin kayıtlı olduğu bir site var mı? Araba zıplatma bölümünü geçemedim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.200 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 10 Ağustos 2023 #2 Neden geçemedin? Numpad tuşları ile dene. Ya da Trainer indirip görevi seçin. Son düzenleme: 12 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
erendemiray7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 949 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 Saves into San Andeas - GTA SA / Grand Theft Auto: San Andreas - on Gta.cz GTA.cz - All about Grand Theft Auto IV (GTA 4) www.gta.cz Artı 0 Eksi
Saves into San Andeas - GTA SA / Grand Theft Auto: San Andreas - on Gta.cz GTA.cz - All about Grand Theft Auto IV (GTA 4) www.gta.cz
KS KS yiğit emir yılmaz Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #4 Şebnem Ferah dedi: Neden geçemedin? Numpad tuşları ile dene. Ya da trainer indirip görevi seçin. Genişletmek için tıkla... Beceriksizin önde gideniyim dostum, 3 senedir buraya kadar gelip bırakıyorum inat ettim ama bir haftadır geçemedim. erendemiray7 dedi: Saves into San Andeas - GTA SA / Grand Theft Auto: San Andreas - on Gta.cz GTA.cz - All about Grand Theft Auto IV (GTA 4) www.gta.cz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Neden geçemedin? Numpad tuşları ile dene. Ya da trainer indirip görevi seçin. Genişletmek için tıkla... Beceriksizin önde gideniyim dostum, 3 senedir buraya kadar gelip bırakıyorum inat ettim ama bir haftadır geçemedim. erendemiray7 dedi: Saves into San Andeas - GTA SA / Grand Theft Auto: San Andreas - on Gta.cz GTA.cz - All about Grand Theft Auto IV (GTA 4) www.gta.cz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.200 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 11 Ağustos 2023 #5 yiğit emir yılmaz dedi: Beceriksizin önde gideniyim dostum, 3 senedir buraya kadar gelip bırakıyorum inat ettim ama bir haftadır geçemedim. Genişletmek için tıkla... Numpad'den 6 Sağ taraf için 4 Sol taraf 8 Yukarı 2 Aşağı, bunlara basarak yap. Artı 0 Eksi
yiğit emir yılmaz dedi: Beceriksizin önde gideniyim dostum, 3 senedir buraya kadar gelip bırakıyorum inat ettim ama bir haftadır geçemedim. Genişletmek için tıkla... Numpad'den 6 Sağ taraf için 4 Sol taraf 8 Yukarı 2 Aşağı, bunlara basarak yap.
yavuzqur Kilopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 59 Yer İstanbul 12 Aralık 2024 #6 yiğit emir yılmaz dedi: Beceriksizin önde gideniyim dostum, 3 senedir buraya kadar gelip bırakıyorum inat ettim ama bir haftadır geçemedim. Teşekkür ederimm Genişletmek için tıkla... Bu oyunu ilk olarak 5 yaşındayken oynadım ve defalarca defalarca oynadım bende o bölümde kaldım şu an 20 yaşımdayım hala geçemedim. Artı 0 Eksi
yiğit emir yılmaz dedi: Beceriksizin önde gideniyim dostum, 3 senedir buraya kadar gelip bırakıyorum inat ettim ama bir haftadır geçemedim. Teşekkür ederimm Genişletmek için tıkla... Bu oyunu ilk olarak 5 yaşındayken oynadım ve defalarca defalarca oynadım bende o bölümde kaldım şu an 20 yaşımdayım hala geçemedim.