semih7888 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı gtx 1050 ti mobile İşlemci intel i7 8th gen GTA SA df %100 save yüklüyorum oyuna girdiğimde save yok bu, sorunu nasıl çözebilirim? Save attığım laptop bu arada dizüstü. PC konumu Documents\Rockstar Games\GTA San Andreas Definitive Edition\SaveGames Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2023
GTA SA df %100 save yüklüyorum oyuna girdiğimde save yok bu, sorunu nasıl çözebilirim? Save attığım laptop bu arada dizüstü. PC konumu Documents\Rockstar Games\GTA San Andreas Definitive Edition\SaveGames
D Doğukan121 Megapat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 706 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #2 Acaba ilk çıkan San Andreas save dosyasını yüklemeye çalışıyor olabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS semih7888 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #3 Doğukan121 dedi: Acaba ilk çıkan San Andreas save dosyasını yüklemeye çalışıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Rica etsem bana bir tane GTA SA df savesi gönderebilir misin? Doğukan121 dedi: Acaba ilk çıkan San Andreas save dosyasını yüklemeye çalışıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yok normal GTA SA df dosyası yüklüyorum. semih7888 dedi: Rica etsem bana bir tane GTA SA df savesi gönderebilir misin? Yok normal GTA SA df dosyası yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim. Saveyi yüklüyorum böyle çıkıyor alışveriş merkezi çatışması kendi savem. Son düzenleme: 24 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Doğukan121 dedi: Acaba ilk çıkan San Andreas save dosyasını yüklemeye çalışıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Rica etsem bana bir tane GTA SA df savesi gönderebilir misin? Doğukan121 dedi: Acaba ilk çıkan San Andreas save dosyasını yüklemeye çalışıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yok normal GTA SA df dosyası yüklüyorum. semih7888 dedi: Rica etsem bana bir tane GTA SA df savesi gönderebilir misin? Yok normal GTA SA df dosyası yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim. Saveyi yüklüyorum böyle çıkıyor alışveriş merkezi çatışması kendi savem.