KaanBytmr Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 Oyunda Woozie'nin n. O. E görevini yaptım uçakla kamyonet taşıdığımız sonra bir telefon geldi ondan sonra hiçbir şey gelmedi. Yeni görevi nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2024
Oyunda Woozie'nin n. O. E görevini yaptım uçakla kamyonet taşıdığımız sonra bir telefon geldi ondan sonra hiçbir şey gelmedi. Yeni görevi nasıl yapabilirim?
M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 16 Şubat 2024 #2 Uçak ehliyeti alacaksın sanırım sonra açılacak ya da sürüc ehliyeti. Artı 0 Eksi
KS KS KaanBytmr Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #3 mencolarado dedi: Uçak ehliyeti alacaksın sanırım sonra açılacak ya da sürüc ehliyeti. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmadı motosiklet ehliyeti falan da aldım olmadı. Artı 0 Eksi
mencolarado dedi: Uçak ehliyeti alacaksın sanırım sonra açılacak ya da sürüc ehliyeti. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmadı motosiklet ehliyeti falan da aldım olmadı.