Çözüldü GTA SA Definitive Edition hikaye ilerlemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FearlessDark

Decapat
Daha fazla  
GTA San Andreas Definitive Edition'da kahraman şerif görevini bitirdikten soran muhtemelen bir telefon gelmesi gerekiyordu ama gelmedi. Şu anda hiçbir görev görünmüyor ama hikaye bitmedi. Ne yapmam gerek? Çık gir yaptım gene düzelmedi.

Sorun çözülmüştür. Aldığımız havaalanının uçak kısmı birer görev. Bu görevler bitince açılıyor soygun görevi. Ben ise sadece havaalanını işareti sanıyordum.

Son düzenleme:
Çözüm
Üstünden biraz geçti ama bende sorun yaşıyorum şu an kahraman şerif dediğin the da nang thang görevi miydi yani büyük yük ge misinden adam kaçırdığımız. Ben bu görevi yaptıktan sonra yay ka boom boom diye görev gelmesi gerekiyordu gelmedi.

Evet. Haritada olan ve sevmediğimiz bir görev vardı. Onu yapmadan gelmiyor. Çok garip bir simgesi var. Görev mi onu bile anlamıyorsun.
Üstünden biraz geçti ama bende sorun yaşıyorum şu an kahraman şerif dediğin the da nang thang görevi miydi yani büyük yük ge misinden adam kaçırdığımız. Ben bu görevi yaptıktan sonra yay ka boom boom diye görev gelmesi gerekiyordu gelmedi.

Evet. Haritada olan ve sevmediğimiz bir görev vardı. Onu yapmadan gelmiyor. Çok garip bir simgesi var. Görev mi onu bile anlamıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ve tekrardan takılı kaldım çatıdan atlayan bir adam vardı bizim de onu arkasınsa kutu yüklü olan araba ile tutup hastaneye götürmemiz gerekiyordu ama bende adam bug ta kalıyor ve atladigini falan goremiyorsun işin garip tarafı adam kutulara düşüyor ve ölüyor, bitirmeyeyim diye uğraşıyor oyun bildiğin galiba serüven buraya kadardı.

Ve tekrardan takılı kaldım çatıdan atlayan bir adam vardı bizim de onu arkasınsa kutu yüklü olan araba ile tutup hastaneye götürmemiz gerekiyordu ama bende adam bug ta kalıyor ve atladigini falan goremiyorsun işin garip tarafı adam kutulara düşüyor ve ölüyor, bitirmeyeyim diye uğraşıyor oyun bildiğin galiba serüven buraya kadardı.

Bende öyle bir sorun olmadı. Bilemiyorum o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı