GTA SA Doberman Görevinde HUD Kayboluyor

İşletim sistemi
Windows 10

UsernameHere

Centipat
Yer
sus town
Ara sahneyi kendi geciyor, sonra buga giriyor, radar ve silah isaretleri vb. gidiyor ve boyle kalıyor.

Not: Oyun modlu.

resim_2021-06-06_090648.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Moddan kastınız beta görevleri gibi bir şey mi? Çünkü Doberman görevinin orada başlaması imkansız.

Gerçek Doberman görevi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da modlanmış, beta'da bulunan Doberman görevi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sebebi moddan dolayıdır kısaca, modu tekrar kurun. Veya beta görev modu dışında başka modlar da varsa onlarla çakışıyor olabilir.

Son düzenleme:
Çok eskiden Vice City'de mod yüzünden gardiyan melekleri görevini oynayamıyordum. Görev başlangıcında Diaz arabadan inince arabanın altında kalıp ölüyordu her seferinde. 🙂
Ben de Türk City mod yüzünden helikopter olması gereken bir bölümde ufonun içinde başlıyordum, fps kamerasına alıyordu galiba oyun hiçbirşey göremediğim için görevi geçemiyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı