GTA SA ehliyet görevi geçilmiyor

k.murat53

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Yani insani kanser ediyor yemin ediyorum ehliyet görevi son bolumdeyim ulan hiçbir yere carpmiyorum 2dk altinda birakiyor. 70 verse geçeceğim gorevde 67 veriyor bu iste bir şey mi var?

Hiç hızın 0 olmadan yani durmadan ve ağır kaza yapmadan bitirmen lazım ufak çarpmalar puandan düşüyor çarpmıyorum demişsinde sürtmüşsündür birçok kez yoksa 67 vermez.

Hiç hızın 0 olmadan yani durmadan ve ağır kaza yapmadan bitirmen lazım ufak çarpmalar puandan düşüyor çarpmıyorum demişsinde sürtmüşsündür birçok kez yoksa 67 vermez.

Hocam sürtmüşümdür doğrudur ama arabada kaza yok 2 3 kere sürttüm diye 33 puanimi nasıl kırdı?

Kullandığınız rota da önemliydi galiba süre açısından. GTA Series Videos'un gösterdiği gibi yapmayı deneyebilirsiniz, ben öyle geçmiştim diye hatırlıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Süreden puan kırıyor muydu hatırlamıyorum YT'den görevi geçen bir video izleyin o rotayı kullanın bir bende 5-6 defa denedikten sonra yapmıştım görevi.

Hocam gercekten oyunun üreticilerine iyi bir bela okudum 113 saniyede tamamladim sol kapi yok tampon kırık üflesen düşcek 2 kere toplu insan katliami yapmama rağmen 71 puan aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…