Arkadaşlar selamlar. Bildiğiniz gibi GTA SA ve vc çok fazla mod yapılan oyunlar. Fakat bir Elazığlı olarak GTA SA Elazığ modu görmeyi çok isterdim. Mod yapmaktan çok anlamıyorum. Yapmama yardımcı olabilecek veya direkt yapabilecek olanınız var mı?
Uzun süre beklenen oyun sonunda geldi, GTA Elâzığ City! GTA Elâzığ City Yenilikleri: -150+ Bilumum Araçlar eklendi (Toros, Murat 124, Mercedes, Vectra, Polonez vb.) -Billboardlar Elâzığ'a göre yenlilendi -Yol Levhâları, Elâzığ'a göre yenilendi -Tüm Tabelalar Türkçeleştirildi -Oyun 100%...
Uzun süre beklenen oyun sonunda geldi, GTA Elâzığ City! GTA Elâzığ City Yenilikleri: -150+ Bilumum Araçlar eklendi (Toros, Murat 124, Mercedes, Vectra, Polonez vb.) -Billboardlar Elâzığ'a göre yenlilendi -Yol Levhâları, Elâzığ'a göre yenilendi -Tüm Tabelalar Türkçeleştirildi -Oyun 100%...
Desteğiniz için çok sağ olun hocam. Bu arada mod bugün tam sürüm şeklinde yayımlanmış. Ben beta halini biliyordum. Farkında olmadan tam halini görmemi sağladınız. Teşekkür ederim.