SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar Google Play'den orijinal GTA san indirdim fpp modu kurmak istiyorum. Öğlen saat 3'ten beri bunun için uğraşıyorum ama olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2024
Arkadaşlar Google Play'den orijinal GTA san indirdim fpp modu kurmak istiyorum. Öğlen saat 3'ten beri bunun için uğraşıyorum ama olmuyor.
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #2 Hocam dediğiniz şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum.
SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 MustiROLA dedi: Hocam dediğiniz şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun yüzünden oyun savemi sildim 555 we tip save dosyası nasıl indirebilirim yardım edebilir misin?
MustiROLA dedi: Hocam dediğiniz şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun yüzünden oyun savemi sildim 555 we tip save dosyası nasıl indirebilirim yardım edebilir misin?
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #4 SEN_BEN_O dedi: Bunun yüzünden oyun savemi sildim 555 we tip save dosyası nasıl indirebilirim yardım edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da vardır. YouTube'da yoksa kuramazsın.
SEN_BEN_O dedi: Bunun yüzünden oyun savemi sildim 555 we tip save dosyası nasıl indirebilirim yardım edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da vardır. YouTube'da yoksa kuramazsın.
SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 555 we tip görevini indirdim kurdum tek kalan şey fpp modunu nasıl indirebileceğime yardım edecek biri lazım.
555 we tip görevini indirdim kurdum tek kalan şey fpp modunu nasıl indirebileceğime yardım edecek biri lazım.