kutkusencn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Muğla Datça Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Eylül 2022 #1 Merhaba. GTA San Andreas Mobile versiyonuna Tofaş modu kurmak istiyorum. İndirdim fakat admiral.dff dosyasını telefonda nereye atılacağını bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2024
Merhaba. GTA San Andreas Mobile versiyonuna Tofaş modu kurmak istiyorum. İndirdim fakat admiral.dff dosyasını telefonda nereye atılacağını bulamadım.
T Tugayakajesus Yoctopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #2 kutkusencn dedi: Merhaba. GTA San Andreas Mobile versiyonuna Tofaş modu kurmak istiyorum. İndirdim fakat admiral.dff dosyasını telefonda nereye atılacağını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Buldun mu? Ben de benzer şeyler yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2024
kutkusencn dedi: Merhaba. GTA San Andreas Mobile versiyonuna Tofaş modu kurmak istiyorum. İndirdim fakat admiral.dff dosyasını telefonda nereye atılacağını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Buldun mu? Ben de benzer şeyler yaşıyorum.
knannn11 Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 kutkusencn dedi: Merhaba. GTA San Andreas Mobile versiyonuna Tofaş modu kurmak istiyorum. İndirdim fakat admiral.dff dosyasını telefonda nereye atılacağını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Senin sorununun kaynağı bir videoda var Youtube'da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben yaptım eskiden çalıştı yani eskiden dediğimde 1 ay önce falan dene bak işe yarıyor. Son düzenleme: 25 Mayıs 2024
kutkusencn dedi: Merhaba. GTA San Andreas Mobile versiyonuna Tofaş modu kurmak istiyorum. İndirdim fakat admiral.dff dosyasını telefonda nereye atılacağını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Senin sorununun kaynağı bir videoda var Youtube'da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben yaptım eskiden çalıştı yani eskiden dediğimde 1 ay önce falan dene bak işe yarıyor.