GTA SA mod kurduktan sonra çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

BlooD_X

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
🖥️ GAMİNG COMPUTER 🖥️ 745 $
🎮 GPU: GeForge GTX 3060Tİ 12GB GDDR6
🎮 CPU: Intel Core i5 12600K 4.8GHz 48MB
🎮 RAM : Kingston 16x2GB FURY Beast
🎮 COLLER: CORSAIR H55 RGB 120mm
🎮 STORAGE :Kingston 500GB NV1 NVMe M.2

💪 SUPPLİES 💪 365 $
🎮 MONITOR : MSI G272 27 " 170Hz 1ms
🎮 MOUSE: STEELSERİES RİVAL 3 (8500 CPI)
🎮 KEYBORD : STEELSERİES APEX 3 TKL
🎮 HEADPHONE: STEELSERİES ARCTİS
Meslek
Yazılım ve Bilgisayar Mühendisi
GTA San Andreas'a bir sürü mod kurdum ve sonucunda da 50 modlu bir oyuna sahibim. Ama tek sorunum rosa project EVO. 0 bir dosyada kurdum ama ona rağmen oyunum çöküyor? Dosyanın 9GB olmasından mı kaynaklı bilmiyorum ama kurduğum zaman oyunu çökertiyor. Normal bir şekilde Modloader'ın içine atıyorum ama nafile. Sistem iyi durumda olduğu için elimi korkak alıştırmıyorum ama optimizasyon sorunu dediğimiz şey sanırım tam olarak bu. Herhangi bir çözümü olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA San Andreas'a bir sürü mod kurdum ve sonucunda da 50 modlu bir oyuna sahibim. Ama tek sorunum rosa project EVO. 0 bir dosyada kurdum ama ona rağmen oyunum çöküyor? Dosyanın 9GB olmasından mı kaynaklı bilmiyorum ama kurduğum zaman oyunu çökertiyor. Normal bir şekilde Modloader'ın içine atıyorum ama nafile. Sistem iyi durumda olduğu için elimi korkak alıştırmıyorum ama optimizasyon sorunu dediğimiz şey sanırım tam olarak bu. Herhangi bir çözümü olan var mı?
knk bende gta sa ya birsürü mod kurdum egzoz modu enb gibi mod veya aşırı abartı animasyon,araba modlarına abanarak kurarsak çöküyor bendede geçen öyle oldu

Oyun modları kaldıramamış. İlk önce 20 30 mod deneyin çalışırsa çok mod'dan dolayı olmuştur. Çalışmazsa belki bir yada iki mod oyunun kapanmasına neden olan modlar olabilir.

Modlar çakışıyor birden fazla aynı türden dosya varsa çökertir ya da direkt dosya bozuktur eski oyun olduğu için araba modları da çökertiyor bazen.

Kanka bende GTA SA'ya bir sürü mod kurdum egzoz modu enb gibi mod veya aşırı abartı animasyon, araba modlarına abanarak kurarsak çöküyor bende de geçen öyle oldu.

Hocam ben işin dozunu biraz fazla abarttığım için modlar artık çakışmıyor. Ayıptır söylemesi 3 senedir Gta modlarıyla ilgileniyorum herşey fixlendi ama sadece RoSA'da oluyor bu.
Oyun modları kaldıramamış. İlk önce 20 30 mod deneyin çalışırsa çok mod'dan dolayı olmuştur. Çalışmazsa belki bir yada iki mod oyunun kapanmasına neden olan modlar olabilir.
Valla içinde hiç mod olmayan bir dosyada da denedim olmuyor. Yanlış mı kuruyorum veya kurmam gereken farklı bir fix veya data pack mi var artık bilmiyorum ama 2 türlüde de olmuyor ya.
Modlar çakışıyor birden fazla aynı türden dosya varsa çökertir ya da direkt dosya bozuktur eski oyun olduğu için araba modları da çökertiyor bazen.
Eyvallah hocam.

Hocam ben işin dozunu biraz fazla abarttığım için modlar artık çakışmıyor. Ayıptır söylemesi 3 senedir Gta modlarıyla ilgileniyorum herşey fixlendi ama sadece RoSA'da oluyor bu
mesela internette yayınlanan gta 5 modları var full pack olarak denemedim bilgisayarım kaldırmadıgı için ama güzel duruyordu pack gibi modlar birbirine uyuşuyor çakışmıyor ama kendin manuel kurunca sorunlarda oluyor tabii

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı