Aret Picopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 Uzun zamandır GTA SAMP girmiyordum. İndirip girdim ama Türk sunucu bulamıyorum. Varsa bildiğiniz atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
Uzun zamandır GTA SAMP girmiyordum. İndirip girdim ama Türk sunucu bulamıyorum. Varsa bildiğiniz atar mısınız?
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #3 Kesinlikle YeniNesilCNR. Üstüne tanımam. YeniNesilCNR - Anasayfa YeniNesilCNR - Anasayfa www.yeninesilcnr.net
Kesinlikle YeniNesilCNR. Üstüne tanımam. YeniNesilCNR - Anasayfa YeniNesilCNR - Anasayfa www.yeninesilcnr.net
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 22 Kasım 2020 #4 zlatanoğulları dedi: Kesinlikle YeniNesilCNR. Üstüne tanımam. YeniNesilCNR - Anasayfa YeniNesilCNR - Anasayfa www.yeninesilcnr.net Genişletmek için tıkla... Wow bizim sunucuyu önermişler. Sağ olun var olun. Bekleriz her zaman.
zlatanoğulları dedi: Kesinlikle YeniNesilCNR. Üstüne tanımam. YeniNesilCNR - Anasayfa YeniNesilCNR - Anasayfa www.yeninesilcnr.net Genişletmek için tıkla... Wow bizim sunucuyu önermişler. Sağ olun var olun. Bekleriz her zaman.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #5 64502 dedi: WoW bizim sunucuyu önermişler. Sağ olun var olun. bekleriz her zaman. Genişletmek için tıkla... Kimsiniz siz? Belki tanıyorumdur
64502 dedi: WoW bizim sunucuyu önermişler. Sağ olun var olun. bekleriz her zaman. Genişletmek için tıkla... Kimsiniz siz? Belki tanıyorumdur
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 22 Kasım 2020 #6 Server'ın forum ve tasarımlarından sorumlu sahibi. Oyunda göremezsiniz. Kaan veya Elcros olarak tanıyabilirsiniz.
Server'ın forum ve tasarımlarından sorumlu sahibi. Oyunda göremezsiniz. Kaan veya Elcros olarak tanıyabilirsiniz.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #7 64502 dedi: Server'ın forum ve tasarımlarından sorumlu sahibi. Oyunda göremezsiniz. Kaan veya elcros olarak tanıyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tanımıyorum. Caner falan olabilirsiniz diye düşünmüştüm
64502 dedi: Server'ın forum ve tasarımlarından sorumlu sahibi. Oyunda göremezsiniz. Kaan veya elcros olarak tanıyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tanımıyorum. Caner falan olabilirsiniz diye düşünmüştüm
Syntax# Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 22 Kasım 2020 #8 zlatanoğulları dedi: Kesinlikle yeninesilcnr. Üstüne tanımam. YeniNesilCNR - Anasayfa YeniNesilCNR - Anasayfa www.yeninesilcnr.net Genişletmek için tıkla... Bizi önerdiğiniz için teşekkür ederim. Sunucumuza tüm SA:MP severleri beklerim.
zlatanoğulları dedi: Kesinlikle yeninesilcnr. Üstüne tanımam. YeniNesilCNR - Anasayfa YeniNesilCNR - Anasayfa www.yeninesilcnr.net Genişletmek için tıkla... Bizi önerdiğiniz için teşekkür ederim. Sunucumuza tüm SA:MP severleri beklerim.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #9 Syntax# dedi: Bizi önerdiğiniz için teşekkür ederim. Sunucumuza tüm sa: MP severleri beklerim. Genişletmek için tıkla... Technopat'a baskın mı attınız n'oluyor
Syntax# dedi: Bizi önerdiğiniz için teşekkür ederim. Sunucumuza tüm sa: MP severleri beklerim. Genişletmek için tıkla... Technopat'a baskın mı attınız n'oluyor
Syntax# Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 22 Kasım 2020 #10 zlatanoğulları dedi: Technopat'a baskın mı attınız n'oluyor Genişletmek için tıkla... Biz her yerdeyiz Bu arada ben Backup, senin nickin nedir?
zlatanoğulları dedi: Technopat'a baskın mı attınız n'oluyor Genişletmek için tıkla... Biz her yerdeyiz Bu arada ben Backup, senin nickin nedir?