IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.010 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 7 Aralık 2023 #21 Def edition berbat, Steam'de de orijinal olmadığına göre en mantıklı olan şey FitGirl ablamız.
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #22 IV.MURAT dedi: Def edition berbat, Steam'de de orijinal olmadığına göre en mantıklı olan şey FitGirl ablamız. Genişletmek için tıkla... FitGirl kendi sitesinde bulamadım. Bir de bu güvenilir mi? : Grand Theft Auto - San Andreas (preinstalled v1.0)(mod friendly) : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
IV.MURAT dedi: Def edition berbat, Steam'de de orijinal olmadığına göre en mantıklı olan şey FitGirl ablamız. Genişletmek için tıkla... FitGirl kendi sitesinde bulamadım. Bir de bu güvenilir mi? : Grand Theft Auto - San Andreas (preinstalled v1.0)(mod friendly) : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #23 L3US dedi: FitGirl kendi sitesinde bulamadım. Bir de bu güvenilir mi? Grand Theft Auto - San Andreas (preinstalled v1.0)(mod friendly) : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Genişletmek için tıkla... FitGirl'de the trigoly olarak var hem orijinal sürümü hem de normal sürümü var. gta sa olarak yok
L3US dedi: FitGirl kendi sitesinde bulamadım. Bir de bu güvenilir mi? Grand Theft Auto - San Andreas (preinstalled v1.0)(mod friendly) : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Genişletmek için tıkla... FitGirl'de the trigoly olarak var hem orijinal sürümü hem de normal sürümü var. gta sa olarak yok
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.010 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 7 Aralık 2023 #24 Bulut1111 dedi: FitGirl'de the trigoly olarak var hem orijinal sürümü hem de normal sürümü var. gta sa olarak yok Genişletmek için tıkla... L3US dedi: FitGirl kendi sitesinde bulamadım. Bir de bu güvenilir mi? : Grand Theft Auto - San Andreas (preinstalled v1.0)(mod friendly) : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Genişletmek için tıkla... Trilogy diyor ama orijinal sürüm, def edition değil.
Bulut1111 dedi: FitGirl'de the trigoly olarak var hem orijinal sürümü hem de normal sürümü var. gta sa olarak yok Genişletmek için tıkla... L3US dedi: FitGirl kendi sitesinde bulamadım. Bir de bu güvenilir mi? : Grand Theft Auto - San Andreas (preinstalled v1.0)(mod friendly) : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Genişletmek için tıkla... Trilogy diyor ama orijinal sürüm, def edition değil.
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #25 Kararsız kaldım herkes farklı bir şey söylüyor hangi linkten indirmeliyim.
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.218 Çözümler 22 7 Aralık 2023 #26 L3US dedi: Kararsız kaldım herkes farklı bir şey söylüyor hangi linkten indirmeliyim. Genişletmek için tıkla... Benim attığım link ellenmemiş CD sürümü onu kur. Crack gerekir mi bilmiyorum ama ben Steam'den indirmiştim. @Ertenal @mydonesse @IV.MURAT arkadaş satılmıyor dedeği için link attık herhalde gidin öbür mesajları okuyun ona göre beğenmedim atın.
L3US dedi: Kararsız kaldım herkes farklı bir şey söylüyor hangi linkten indirmeliyim. Genişletmek için tıkla... Benim attığım link ellenmemiş CD sürümü onu kur. Crack gerekir mi bilmiyorum ama ben Steam'den indirmiştim. @Ertenal @mydonesse @IV.MURAT arkadaş satılmıyor dedeği için link attık herhalde gidin öbür mesajları okuyun ona göre beğenmedim atın.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 7 Aralık 2023 #27 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Benim attığım link ellenmemiş CD sürümü onu kur. Crack gerekir mi bilmiyorum ama ben Steam'den indirmiştim. @Ertenal @mydonesse @IV.MURAT arkadaş satılmıyor dedeği için link attık herhalde gidin öbür mesajları okuyun ona göre beğenmedim atın. Genişletmek için tıkla... O paraya asla değmeyecek bir ürün çünkü.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Benim attığım link ellenmemiş CD sürümü onu kur. Crack gerekir mi bilmiyorum ama ben Steam'den indirmiştim. @Ertenal @mydonesse @IV.MURAT arkadaş satılmıyor dedeği için link attık herhalde gidin öbür mesajları okuyun ona göre beğenmedim atın. Genişletmek için tıkla... O paraya asla değmeyecek bir ürün çünkü.
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.218 Çözümler 22 7 Aralık 2023 #28 Ertenal dedi: O paraya asla değmeyecek bir ürün çünkü. Genişletmek için tıkla... Git sonraki mesajları oku ne yazmışım ben ona göre cevap yaz.
Ertenal dedi: O paraya asla değmeyecek bir ürün çünkü. Genişletmek için tıkla... Git sonraki mesajları oku ne yazmışım ben ona göre cevap yaz.
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #29 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Benim attığım link ellenmemiş CD sürümü onu kur. Crack gerekir mi bilmiyorum ama ben Steam'den indirmiştim. @Ertenal @mydonesse @IV.MURAT arkadaş satılmıyor dedeği için link attık herhalde gidin öbür mesajları okuyun ona göre beğenmedim atın. Genişletmek için tıkla... Hangisi?
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Benim attığım link ellenmemiş CD sürümü onu kur. Crack gerekir mi bilmiyorum ama ben Steam'den indirmiştim. @Ertenal @mydonesse @IV.MURAT arkadaş satılmıyor dedeği için link attık herhalde gidin öbür mesajları okuyun ona göre beğenmedim atın. Genişletmek için tıkla... Hangisi?
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.218 Çözümler 22 7 Aralık 2023 #30 ISO olanı. L3US dedi: Eki Görüntüle 2044532 Hangisi? Genişletmek için tıkla... ISO disk imajı direk orijinal CD'den alınmış.
ISO olanı. L3US dedi: Eki Görüntüle 2044532 Hangisi? Genişletmek için tıkla... ISO disk imajı direk orijinal CD'den alınmış.