tanerkaya Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Play Store'dan GTA SA indirdim mod kurmak istiyorum ama OBB dosyası yok.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Ağustos 2024 #2 tanerkaya dedi: Merhaba arkadaşlar. Play Store'dan GTA SA indirdim mod kurmak istiyorum ama OBB dosyası yok. Eki Görüntüle 2298137 Genişletmek için tıkla... Oyuna niye para verdinizki toprak reisten indireydin ya hem obbside oluyor.
tanerkaya dedi: Merhaba arkadaşlar. Play Store'dan GTA SA indirdim mod kurmak istiyorum ama OBB dosyası yok. Eki Görüntüle 2298137 Genişletmek için tıkla... Oyuna niye para verdinizki toprak reisten indireydin ya hem obbside oluyor.
tanerkaya Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 ultraslann1905 dedi: Oyuna niye para verdinizki toprak reisten indireydin ya hem obbside oluyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama virüslü olabilir
ultraslann1905 dedi: Oyuna niye para verdinizki toprak reisten indireydin ya hem obbside oluyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama virüslü olabilir
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Ağustos 2024 #4 tanerkaya dedi: Biliyorum ama virüslü olabilir. Genişletmek için tıkla... Toprak reiste virüs olmaz şu korkudan kurtulun virüs olacak mı diye ben küçüklüğümden beri o siteden indiririm bir kere virüs bulaşmadı.
tanerkaya dedi: Biliyorum ama virüslü olabilir. Genişletmek için tıkla... Toprak reiste virüs olmaz şu korkudan kurtulun virüs olacak mı diye ben küçüklüğümden beri o siteden indiririm bir kere virüs bulaşmadı.
tanerkaya Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 ultraslann1905 dedi: Toprak reiste virüs olmaz şu korkudan kurtulun virüs olacak mı diye ben küçüklüğümden beri o siteden indiririm bir kere virüs bulaşmadı. Genişletmek için tıkla... Her neyse sorunun çözümü varmı
ultraslann1905 dedi: Toprak reiste virüs olmaz şu korkudan kurtulun virüs olacak mı diye ben küçüklüğümden beri o siteden indiririm bir kere virüs bulaşmadı. Genişletmek için tıkla... Her neyse sorunun çözümü varmı
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Ağustos 2024 #6 tanerkaya dedi: Her neyse sorunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam oyunu sıkıntısız şekilde kurdunuzmu oynadınız mı? Modlar data verisine atılmıyor muydu?
tanerkaya dedi: Her neyse sorunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam oyunu sıkıntısız şekilde kurdunuzmu oynadınız mı? Modlar data verisine atılmıyor muydu?
tanerkaya Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #7 ultraslann1905 dedi: Bilmiyorum hocam oyunu sıkıntısız şekilde kurdunuzmu oynadınız mı? Modlar data verisine atılmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız kurdum ve sadece OBB dosyası yok
ultraslann1905 dedi: Bilmiyorum hocam oyunu sıkıntısız şekilde kurdunuzmu oynadınız mı? Modlar data verisine atılmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız kurdum ve sadece OBB dosyası yok
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Ağustos 2024 #8 tanerkaya dedi: Sıkıntısız kurdum ve sadece OBB dosyası yok. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam.
tanerkaya dedi: Sıkıntısız kurdum ve sadece OBB dosyası yok. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam.
tanerkaya Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #9 ultraslann1905 dedi: Kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Önemli değil teşekkür ederim geri dönüş için
ultraslann1905 dedi: Kusura bakmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Önemli değil teşekkür ederim geri dönüş için
MustafaBeyS Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #10 Google Play'den indirince OBB dosyası bulunmuyor. APK indirmeniz lazım, yakın zamandada Android oyun clubta yayınlanan GTA SA serilerinin obb dosyaları kaldırılmış. Direkt APK olarak kuruyorsunuz. Benim bildiğim APK dayı var fakat orada sürüm 1.0.8
Google Play'den indirince OBB dosyası bulunmuyor. APK indirmeniz lazım, yakın zamandada Android oyun clubta yayınlanan GTA SA serilerinin obb dosyaları kaldırılmış. Direkt APK olarak kuruyorsunuz. Benim bildiğim APK dayı var fakat orada sürüm 1.0.8