Ermaix Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 Uçaktan uçağa atlama görevini rica etsem geçer misiniz? Buyurun dosyası. Sadece yardım istiyorum GTASAsf8.b Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
Uçaktan uçağa atlama görevini rica etsem geçer misiniz? Buyurun dosyası. Sadece yardım istiyorum GTASAsf8.b
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 4 Temmuz 2022 #2 Ermaix dedi: Uçaktan uçağa atlama görevini rica etsem geçer misiniz? Buyurun dosyası. Sadece yardım istiyorum GTASAsf8.b Genişletmek için tıkla... Bunun için internette adım adım Save'ler var. Görevin ismini aratıp sonraki görevi bulup Save olarak kaydetip devam edebilirsin.
Ermaix dedi: Uçaktan uçağa atlama görevini rica etsem geçer misiniz? Buyurun dosyası. Sadece yardım istiyorum GTASAsf8.b Genişletmek için tıkla... Bunun için internette adım adım Save'ler var. Görevin ismini aratıp sonraki görevi bulup Save olarak kaydetip devam edebilirsin.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2022 #3 Ermaix dedi: Uçaktan uçağa atlama görevini rica etsem geçer misiniz? Buyurun dosyası. Sadece yardım istiyorum GTASAsf8.b Genişletmek için tıkla... 4 defa geçmiştim.
Ermaix dedi: Uçaktan uçağa atlama görevini rica etsem geçer misiniz? Buyurun dosyası. Sadece yardım istiyorum GTASAsf8.b Genişletmek için tıkla... 4 defa geçmiştim.
Rovildi Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 705 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #4 Görevin adı neydi ki? Aa yoksa drone lu ufak bir uçak uçuruyorduk o mu?
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 4 Temmuz 2022 #5 Hocam oynanış videosunu izleyerek yapabilirsiniz. Yoksa görevin İngilizce ismi ile arama yapın kayıt dosyası çıkacaktır.
Hocam oynanış videosunu izleyerek yapabilirsiniz. Yoksa görevin İngilizce ismi ile arama yapın kayıt dosyası çıkacaktır.
İbrahimDurmaz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 397 Çözümler 2 4 Temmuz 2022 #6 Hava limanında ki uçağı aldıktan sonra işaretli bölgeye çıkıp karşıdan gelen uçağın arka kısmına gelip üstündeki halkadan geçmeniz gerek. Las Venturas kumarhane görevi
Hava limanında ki uçağı aldıktan sonra işaretli bölgeye çıkıp karşıdan gelen uçağın arka kısmına gelip üstündeki halkadan geçmeniz gerek. Las Venturas kumarhane görevi
Ermaix Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #7 Kayıt dosyasını indirdiğim zaman diğer kişilerin yaptığım görevleri gelmiyor.
A a100 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 487 Çözümler 6 4 Temmuz 2022 #8 GTA 5'deki uçak kontrolleri ile GTA SA aynıysa, belki indirip geçebilirim.
Loxe Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #9 2 kez denedim ve geçebildim, buyurun. GTASAsf8.b
Ermaix Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #10 Loxe dedi: 2 kez denedim ve geçebildim, buyurun. GTASAsf8.b Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler Loxe dedi: 2 kez denedim ve geçebildim, buyurun. GTASAsf8.b Genişletmek için tıkla... hocam eminmisiniz eski saveye atıyor
Loxe dedi: 2 kez denedim ve geçebildim, buyurun. GTASAsf8.b Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler Loxe dedi: 2 kez denedim ve geçebildim, buyurun. GTASAsf8.b Genişletmek için tıkla... hocam eminmisiniz eski saveye atıyor