GTA: SA ve MTA nereden indirilebilir?

Arda7700

Decapat
Daha fazla  
Virüssüz GTA San Andreas ve MTA nereden indirebilirim? Güvendiginiz bir site var mı?

Korsan sitelerde bulursun anca onu da burda konuşamıyoruz maalesef.

Virüssüz GTA San Andreas ve MTA nereden indirebilirim? Güvendiginiz bir site var mı?
Hocam kimse burada git şuradan indir buradan indir bağlantı veremez. Technopat korsana destek vermediği için maalesef kurallara aykırı. Kendiniz Bing gibi arama motorlarında arayarak Rus sitelerinden bulabilirsiniz.

Ben GTA yi onemli bir mekandan yuklemistim mtaninda zaten kendi orijinal sitesi var.

Chrome üzerinden GTA SA 500 MB yaz, onu indir ardından MTA için de aynı şekil MTA İndir yaz, sitede download tuşuna bas ve işletim sistemini seçip indir.

GTA San Andreas için mecbur korsan sitelere başvurmanız gerekiyor ve bu tür işler tehlikeli olabiliyor MTA'yı ise aşağıdaki orijinal link aracılığı ile indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…