RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.588 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #31 Atmosfer ve hikaye olarak Vice City. Açık dünyası ve yapılabilecek aktiviteleri için San Andreas diyorum.
Atmosfer ve hikaye olarak Vice City. Açık dünyası ve yapılabilecek aktiviteleri için San Andreas diyorum.
L LysthEnon26 Attopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #32 Shriena dedi: Vice City'in atmosferini daha çok seviyorum. Anket açsaydınız daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Anket nasıl açabilirim
Shriena dedi: Vice City'in atmosferini daha çok seviyorum. Anket açsaydınız daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Anket nasıl açabilirim
Spawrain Megapat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #33 GTA 3 ve VC'yi bitirince yapılacak neredeyse hiç aktivite kalmıyor, San Andreas bitse bile daha fazla aktivite yapabiliyorsun. Ben de San Andreas diyorum.
GTA 3 ve VC'yi bitirince yapılacak neredeyse hiç aktivite kalmıyor, San Andreas bitse bile daha fazla aktivite yapabiliyorsun. Ben de San Andreas diyorum.