Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ya bu bölümü nasıl geçeceğim? Kafayı yiyeceğim, geçilmiyor. Yardım edin lütfen. Tüyo falan verin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ya bu bölümü nasıl geçeceğim? Kafayı yiyeceğim, geçilmiyor. Yardım edin lütfen. Tüyo falan verin lütfen.
Çözüm M M MzK48 18 Mayıs 2021 Oyunu Steam'den aldıysan çerçeve modu gibi bir şey var ayarlarda onu açıp yap oluyor.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 18 Mayıs 2021 #2 Alabiliyorsan biraz hız al geriden başlayarak. Sol tekerin rampanın ortasına gelsin. Birkaç denemeyle yaparsın diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Alabiliyorsan biraz hız al geriden başlayarak. Sol tekerin rampanın ortasına gelsin. Birkaç denemeyle yaparsın diye düşünüyorum.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 18 Mayıs 2021 #3 SOL hariç yön tuşlarını asla kullanma. Gaza da abanma. Arabanın 4 teker üstüne ineceğini hissettiğin an gaz ver. Çok hızlı bir şekilde de girme rampaya. Çok hızlı gelirsen araç takla atar. Artı 0 Eksi
SOL hariç yön tuşlarını asla kullanma. Gaza da abanma. Arabanın 4 teker üstüne ineceğini hissettiğin an gaz ver. Çok hızlı bir şekilde de girme rampaya. Çok hızlı gelirsen araç takla atar.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #4 231561 dedi: Alabiliyorsan biraz hız al geriden başlayarak. Sol tekerin rampanın ortasına gelsin. Birkaç denemeyle yaparsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Geri alamaz çünkü ileri gidecekken durmuş oluyor. Ben şans işi yapmıştım bunu. Biraz ilerledikten sonra hafif dol yap sonrasında D ve gaz tuşuna bas. Artı 0 Eksi
231561 dedi: Alabiliyorsan biraz hız al geriden başlayarak. Sol tekerin rampanın ortasına gelsin. Birkaç denemeyle yaparsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Geri alamaz çünkü ileri gidecekken durmuş oluyor. Ben şans işi yapmıştım bunu. Biraz ilerledikten sonra hafif dol yap sonrasında D ve gaz tuşuna bas.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.855 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #5 Oyunu Steam'den aldıysan çerçeve modu gibi bir şey var ayarlarda onu açıp yap oluyor. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #6 KevinLevrone dedi: Geri alamaz çünkü ileri gidecekken durmuş oluyor. Ben şans işi yapmıştım bunu. Biraz ilerledikten sonra hafif dol yap sonrasında D ve gaz tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Alınıyor geri. Artı 0 Eksi
KevinLevrone dedi: Geri alamaz çünkü ileri gidecekken durmuş oluyor. Ben şans işi yapmıştım bunu. Biraz ilerledikten sonra hafif dol yap sonrasında D ve gaz tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Alınıyor geri.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 18 Mayıs 2021 #7 Save'nizi verirseniz geçip size geri gönderebilirim. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.956 Makaleler 4 Çözümler 57 18 Mayıs 2021 #8 Hocam belki biliyorsundur ama oyunu bitirmek için bunları yapman zorunlu değil. Artı 0 Eksi
KS KS Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #9 231561 dedi: Alabiliyorsan biraz hız al geriden başlayarak. Sol tekerin rampanın ortasına gelsin. Birkaç denemeyle yaparsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tam yapıyorduk bu seferde aracı durduramadık ileri gittik . Artı 0 Eksi
231561 dedi: Alabiliyorsan biraz hız al geriden başlayarak. Sol tekerin rampanın ortasına gelsin. Birkaç denemeyle yaparsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tam yapıyorduk bu seferde aracı durduramadık ileri gittik .
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 18 Mayıs 2021 #10 Joshua Graham dedi: Tam yapıyorduk bu seferde aracı durduramadık ileri gittik . Genişletmek için tıkla... Arabayı durdurmak için gaz vermeden sağa kır direksiyonu. Artı 0 Eksi
Joshua Graham dedi: Tam yapıyorduk bu seferde aracı durduramadık ileri gittik . Genişletmek için tıkla... Arabayı durdurmak için gaz vermeden sağa kır direksiyonu.