GTA SA'da 16 GB RAM'e kadar mod önerisi

rlxantalya

Decapat
Daha fazla  
GTA San Andreas bildiğim kadarıyla modlanması için 1.0 hoodlom gibi bir sürüme downgrade ediliyor. Sonrasıda bir modla 64 Bit yaptım oyunu 4 GB RAM kullanabiliyor maximum. Ancak bunun artmasının bir yolu varsa bayağı hora geçer açıkçası 32 GB 6000MHz RAM varen azından bir 16 GB vermek istiyorum oyuna mod vs kuracağım biraz gelişmiş faydasını görebilmek için arttırmam şart gibi hissediyorum bir bilen konu hakkında bildiklerini anlatır veya modla vs oluyorsa link verebilir ise sevinirim.
Not:Buradaki oynatma listesinde olan tüm modları kurdum basitçe oyuna başlangıç olarak
Sistem özellikleri:
Windows 10 Home yüklü (Vatan PC'den alırken yüklediler)
GIGABYTE Z790 D Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7600MHz(OC) M.2 Anakart
Intel Core i5 14400F Soket 1700 2.5GHz 14. Nesil 20MB Önbellek 10nm İşlemci
GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC12GB GDDR6X 192Bit DLSS3 Ekran Kartı
XIGMATEK GAMING X II ODIN II 4x120mm ARGB FANLI 650W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA
GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws M5 RGB DDR5 6000MHz CL36 1.25V Dual Kit Ram
Windows bunda kurulu: Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB)
WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM
Oyunlar bunda kurulu Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 5000MB)
Gamepower Air Turbine 4x120mm 4'lü Argb Pro Fan Seti Kit Kasa Fanı (kontrolcülü Ve Kumandalı fanlar ile değiştirdim)
XIGMATEK AIR KILLER PRO ARCTIC Beyaz LGA1700/AM5 Uyumlu 12CM ARGB SOĞUTMALI FAN

Son düzenleme:

Hocam bu BMW modu benim amacım oyunun kullandığı Max RAM limitini arttırmak yanlış yere attınız sanırım .D

Hocam frame limitermi kaldırmak istiyorsunuz

Anlayamadım konunuzdan birşey daha açık yazar mısınız?
Oyunun kullandığı Ram maximum 4GB ben bu limiti 16 GB yapmak istiyorum etraftaki texture vs kasmadan sıkıntısız hızlıca yüklensin diye.

Steam ama 1.0 sürümüne downgrade yapılmış hali.(modları kurmak için)

Hocam anladığım kadarıyla siz konuyu anlamıyorsunuz bu seferde downgrade programı önermişiniz başkası yardımcı olsun çünkü iletişim kuramadık sizinle doğru dürüst anladığım kadarıyla

Oyuna ram veremezsiniz hocam sınırlaya bilirsiniz sadece ben size en yüksek performans almanız için yöntem sundum sadece oyunlar ihtiyacı oldugu kadar ram kullanır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…