Chaizeszz Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Çok uğraştım ama yapamadım resimlerdeki gibi yapmak istiyorum. Dosyaları indirdim fakat nereye atacağımı bulamadım. Dosya Ekleri in-game_screenshot.jpg 35,5 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
Çok uğraştım ama yapamadım resimlerdeki gibi yapmak istiyorum. Dosyaları indirdim fakat nereye atacağımı bulamadım.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 27 Haziran 2024 #2 Hocam profil resmi yapmışsınız.
mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 Chaizeszz dedi: Çok uğraştım ama yapamadım resimlerdeki gibi yapmak istiyorum. Dosyaları indirdim fakat nereye atacağımı bulamadım. Eki Görüntüle 2234486 Genişletmek için tıkla... TXD Workshop'dan yapılıyor.
Chaizeszz dedi: Çok uğraştım ama yapamadım resimlerdeki gibi yapmak istiyorum. Dosyaları indirdim fakat nereye atacağımı bulamadım. Eki Görüntüle 2234486 Genişletmek için tıkla... TXD Workshop'dan yapılıyor.
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 Chaizeszz dedi: Çok uğraştım ama yapamadım resimlerdeki gibi yapmak istiyorum. Dosyaları indirdim fakat nereye atacağımı bulamadım. Eki Görüntüle 2234486 Genişletmek için tıkla... Alci İMG editör indiriceksiniz. Uygulamayı açıp GTA'nın yüklü olduğu yerden modelse girip gta3 img'yi seçiceksiniz. Replace yapacaksınız bu kadar.
Chaizeszz dedi: Çok uğraştım ama yapamadım resimlerdeki gibi yapmak istiyorum. Dosyaları indirdim fakat nereye atacağımı bulamadım. Eki Görüntüle 2234486 Genişletmek için tıkla... Alci İMG editör indiriceksiniz. Uygulamayı açıp GTA'nın yüklü olduğu yerden modelse girip gta3 img'yi seçiceksiniz. Replace yapacaksınız bu kadar.
Chaizeszz Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 Consil55 dedi: Hocam profil resmi yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Biliyorum roleplay karakterim. Maalesef discord kullanmıyorum. Ömer S dedi: Alci İMG editör indiriceksiniz. Uygulamayı açıp GTA'nın yüklü olduğu yerden modelse girip gta3 img'yi seçiceksiniz. Replace yapacaksınız bu kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bilgisayarı açtığımda deniyeceğim.
Consil55 dedi: Hocam profil resmi yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Biliyorum roleplay karakterim. Maalesef discord kullanmıyorum. Ömer S dedi: Alci İMG editör indiriceksiniz. Uygulamayı açıp GTA'nın yüklü olduğu yerden modelse girip gta3 img'yi seçiceksiniz. Replace yapacaksınız bu kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bilgisayarı açtığımda deniyeceğim.