L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 11 8 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Ekranım 165 Hz fakat biliyorsunuz ki oyun yüksek FPS'de sapıtıyor. 60 FPS'de oynamak ise benim için bir zulüm. Bunun için herhangi bir mod vs. var mıdır acaba?
Merhaba. Ekranım 165 Hz fakat biliyorsunuz ki oyun yüksek FPS'de sapıtıyor. 60 FPS'de oynamak ise benim için bir zulüm. Bunun için herhangi bir mod vs. var mıdır acaba?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.255 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #2 Ufak bir dosya vardı onu oyunun kurulu olduğu yere atıyordunuz ve FPS sınırı kalkıyor diye hatırlıyorum. Ufak bir araştırma yaparak bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ufak bir dosya vardı onu oyunun kurulu olduğu yere atıyordunuz ve FPS sınırı kalkıyor diye hatırlıyorum. Ufak bir araştırma yaparak bulabilirsiniz.
KS KS L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 11 8 Mayıs 2024 #3 MRainb0w dedi: Ufak bir dosya vardı onu oyunun kurulu olduğu yere atıyordunuz ve FPS sınırı kalkıyor diye hatırlıyorum. Ufak bir araştırma yaparak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir script buldum fakat ama 165 diye girsem de 60 FPS'de sabit kalıyor. Artı 0 Eksi
MRainb0w dedi: Ufak bir dosya vardı onu oyunun kurulu olduğu yere atıyordunuz ve FPS sınırı kalkıyor diye hatırlıyorum. Ufak bir araştırma yaparak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir script buldum fakat ama 165 diye girsem de 60 FPS'de sabit kalıyor.
OttoSlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 1.098 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #4 Şu modu kuruyorsun oyunu en temiz ve iyi haliyle oynuyorsun. GTA SA: Definitive Edition | D.E.P www.definitive-edition-project.com Artı 0 Eksi
Şu modu kuruyorsun oyunu en temiz ve iyi haliyle oynuyorsun. GTA SA: Definitive Edition | D.E.P www.definitive-edition-project.com
KS KS L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 11 8 Mayıs 2024 #5 OttoSlayer dedi: Şu modu kuruyorsun oyunu en temiz ve iyi haliyle oynuyorsun. GTA SA: Definitive Edition | D.E.P www.definitive-edition-project.com Genişletmek için tıkla... Merhabalar, sanırım site açılmıyor. Artı 0 Eksi
OttoSlayer dedi: Şu modu kuruyorsun oyunu en temiz ve iyi haliyle oynuyorsun. GTA SA: Definitive Edition | D.E.P www.definitive-edition-project.com Genişletmek için tıkla... Merhabalar, sanırım site açılmıyor.