GTA: San Andreas 800x600x32 Video Mode Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ASİLKURT

Femtopat
Daha fazla  
GTA: San Andreas 800x600x32 Video Mode hatasını programsız olarak nasil halledebilirim?
Eskiden Intel Grafik Kontrol ekranından oluyordu. Şimdi yeni nesil Intel Grafik K. ekranindan özel sekme açamiyorum. Yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil Intel kontr. E. Özel çözünürlük yapılmiyor.

NVIDIA kontrol paneli'ne gir. Burada pencerenin sol bölmesinde bulunan görev listesinde, ekran menüsünü genişlet. Açılır kayıt defterinden çözünürlüğü değiştir öğesini seç. Açılan ekran ayarları penceresinde aşağıdaki özellikleri düzelt. Koşullu işletim sisteminden gelen çözünürlük 800x600, 32 bitlik oynatma için renk derinliği ve yenileme hızı 60 Hz yap. Uygula de ve restart at.

NVIDIA kontrol paneli'ne gir. Burada pencerenin sol bölmesinde bulunan görev listesinde, ekran menüsünü genişlet. Açılır kayıt defterinden çözünürlüğü değiştir öğesini seç. Açılan ekran ayarları penceresinde aşağıdaki özellikleri düzelt. Koşullu işletim sisteminden gelen çözünürlük 800x600, 32 bitlik oynatma için renk derinliği ve yenileme hızı 60 Hz yap. Uygula de ve restart at.
Burdan nasıl yapacam
Burdan nasıl yapacam

Dosya Ekleri

• 20210103_155008.jpg
    20210103_155008.jpg
    179,6 KB · Görüntüleme: 304
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı